Έγραψε ιστορία: Πήγε στον «Τροχό της Τύχης» με δανεικό αμάξι και έφυγε με δικό του αυτοκίνητο

Tροχός της Τύχης: Ο παίκτης που κατάφερε να πάρει το αυτοκίνητο

Είναι και κάποιες φορές που απλώς η τύχη θέλει και είναι με το μέρος να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου… αυτό το αυτοκίνητο ονειρευόταν και ο Νίκος από την Καβάλα, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να παίξει στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Νίκος από την παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα, βρισκόταν συνεχώς πίσω από τον αντίπαλό του Παναγιώτη. Ωστόσο, στον 7ο και τελευταίο γύρο, ο γεωργός από την Βόρεια Ελλάδα κατάφερε να προηγηθεί και έτσι να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Τροχού της Τύχης και αφού ο Νίκος πέτυχε το νούμερο 7

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Τροχού της Τύχης και αφού ο Νίκος πέτυχε το νούμερο 7, αποκάλυψε στον Πέτρο Πολυχρονίδη ότι αυτός είναι ο αγαπημένος του αριθμός.

Στη συνέχεια, κατάφερε να λύσει το γρίφο για τις συνώνυμες λέξεις, «Σπουδαίος- Σημαντικός» και τραγουδώντας παρέα με τον Πέτρο «απ’ το βορρά μέχρι το νότο», άνοιξαν το καρτελάκι με τον αριθμό 7. Όπως αποδείχτηκε, ο «Τροχός της Τύχης» χαμογέλασε στον παίκτη, που έφυγε από το πλατό με ένα αυτοκίνητο ΝΙSSAN JUKE !

Ο «Τροχός της Τύχης» είναι το αγαπημένο του τηλεπαιχνίδι του γεωργού από την Καβάλα που δήλωσε συμμετοχή τον Οκτώβρη. Στο πλατό του Τροχού της Τύχης, ο Νίκος ήρθε μαζί με τους κουμπάρους του γιατί το δικό του αυτοκίνητο είναι παλιό και δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.

Το τελικό έπαθλο του Νίκου στον Τροχό της Τύχης πέρα από το αμάξι

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη ότι είναι ο νικητής του αυτοκινήτου, τον γέμισε μεγάλη χαρά γιατί είναι η πρώτη φορά στη ζωή του, που θα έχει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο! Πέρα από το μεγάλο έπαθλο, ο Νίκος συγκέντρωσε επιπλέον 1.890 ευρώ μετρητά.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή