«Είχα το άγχος μην φύγει η περούκα»: Η εκ βαθέων εξομολόγηση από την Ρούλα Κουσκουρή για την μάχη της με τον καρκίνο

Ρούλα Κουσκουρή: Οι δύσκολες στιγμές με τον καρκίνο

Μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η Ρούλα Κουσκουρή κάνει μια κατάθεση ψυχής σχετικά με την μάχη με το καρκίνο της.

Αρχικά η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη τόνισε: «Επέλεξα να κάνω τις θεραπείες μου σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Επέλεξα το Αττικό και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και δεν θα το άλλαζα με τίποτα…».

Και πρόσθεσε: «Όταν μου είπαν ότι κάνω το πρώτο χειρουργείο βγήκα έξω, έπεσα στην αγκαλιά του συζύγου μου και του είπα “Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα”. Έχει πολλές παρενέργειες. Υπήρξαν δύο δύσκολες στιγμές. Μία να το πω στα παιδιά μου και μια στους γονείς μου. Αφού ξεπεράστηκαν αυτές οι δύο ημέρες και αφού έμαθα παραμονή Πρωτοχρονιάς από τη βιοψία ότι πρόκειται για κακοήθεια και θα έπρεπε να ξεκινήσω σειρά χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών, πάτησα στα πόδια μου, είπα “πάμε, ένα ρεπορτάζ είναι και αυτό”.».

Ρούλα Κουσκουρή: «Όταν έβλεπα τον εαυτό μου χωρίς περούκα έλεγα ότι “Ρούλα είσαι άρρωστη”»

Στη συνέχεια η Ρούλα Κουσκουρή δήλωσε: «Είχα άγχος γιατί σκεφτόμουν ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πει ότι τώρα που κατεβαίνω στην πολιτική μιλάω για τον καρκίνο. Δεν θέλω την ψήφο σας, δεν τη θέλω για αυτό τον λόγο. Δεν θέλω να με ψηφίσει κανείς επειδή σκέφτεται ότι έχω περάσει αυτή την ασθένεια. Θέλω γιατί έστω και μια γυναίκα που μας βλέπει να δει ότι δύο χρόνια μετά είμαι καλά, έχω τα μαλλιά μου, δεν φοράω περούκα, έχει τελειώσει αυτό. Να βγει από το σπίτι και να βγει έξω να δει τον ήλιο…».

Η Ρούλα Κουσκουρή για τη δύναμη που βρήκε από το ρεπορτάζ

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ πιάστηκα πάνω από τη δουλειά. Δεν άφησα μέρα που δεν έκανα ρεπορτάζ. Είχα αγωνίες, αλλά υποσχέθηκα ότι 1η Σεπτέμβρη θα γυρίσω στο στούντιο, παρόλο που το ανοσοποιητικό μου δεν ήταν καλά. Είχα το άγχος μην φύγει η περούκα από το κεφάλι μου. Αγωνιούσα μην γυρίσω και κοιτάξω και μου κουνηθεί η περούκα. Πολλοί από τους συναδέλφους, ακόμη και πέρυσι φορούσα την περούκα, μου έλεγαν τι “ωραία που έκανες τα μαλλιά σου έτσι”. Δεν είναι μόνο τρίχες. Όταν είσαι σπίτι και δεν φοράς την περούκα σου, βλέπεις την εικόνα σου. Όταν έβλεπα τον εαυτό μου χωρίς περούκα έλεγα ότι “Ρούλα είσαι άρρωστη”. Από τον Αύγουστο που μας πέρασε μέχρι τώρα, τα μαλλιά μου έχουν φτάσει εδώ που έχουν φτάσει».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ