Είδε θεαματικά αποτελέσματα μόλις έκοψε μια “κακιά” συνήθεια: Η Νατάσα Μποφίλιου έχασε 16 ολόκληρα κιλά χωρίς δίαιτες και γυμναστικές

Νατάσα Μποφίλιου: Το μυστικό της διατρόφης της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην χώρα μας, χάρη στο ταλέντο της. Μάλιστα η τραγουδιστρία τον τελευταίο καιρό μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις της.

Η ίδια τα τελευταία μάλιστα χρόνια φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της ενώ είναι εμφανέστατη και η αλλαγή και η ανανέωση στην εμφάνισή της, μιας και έχει καταφέρει να χάσει 16 ολόκληρα κιλά.

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει και η Νατάσα Μποφίλιου μέσα από συνεντεύξεις της, δεν ακολούθησε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά μια πιο υγιεινή ζωή και διατροφή. Βέβαια, αυτό που έπαιξε ρόλο, ήταν ότι σταμάτησε να τρώει αργά το βράδυ.

Νατάσα Μποφίλιου: Πως έχασε 16 κιλά χωρίς δίαιτα και γυμναστική

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα