«Είμαι 43 και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα»: Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τις πλαστικές

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι 43 και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα»

Αγγελική Ηλιάδη: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που σχετίζονται με την εμφάνισή της

Αγγελική Ηλιάδη: Σε μία αφοπλιστική συνέντευξη προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια. Στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, όχι μόνο απάντησε στα αρνητικά σχόλια, που σχετίζονται με την εμφάνισή της, αλλά σχολίασε και την μεγάλη της περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Πέρασα από διάφορα στάδια ψυχολογικά στη καραντίνα. Βαρέθηκα. Είμαι και μόνη στο σπίτι με δυο παιδιά. Ο μεγάλος μου είναι 15 και είναι ανεξάρτητος. Στα 6 είναι ο μικρός μου και είμαστε μαζί όλη μέρα! Ο Μπάμπης θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είναι καλός.

Έχω μετανιώσει για τον τρόπο που έχω χειριστεί καταστάσεις και σχέσεις μου με ανθρώπους. Έχω πλέον συνηθίσει να είμαι μόνη μου και μου αρέσει.

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι 43 και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα»

Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη, σε ότι αφορά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της.

Για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της: Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους στο γιατρό μου  και πρήστηκα. Δεν έκανα πλαστική επέμβαση. Έβαλα τη φωτογραφία στο instagram Και κάποια κυρία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα…Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι σου επιτίθεται από το πουθενά. Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα και η αγένεια. Είμαι 43 και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το διορθώσω. Δεν μου άρεσαν τα φρύδια μου έκανα τατουάζ. Δεν μου άρεσε που είχα πάρει κιλά, έκανα δίαιτα, τα έχασα.

Είχα αντιδράσει πολύ ωραία, στη σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ είχα θάρρος και θράσος. Με πήγε και με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα και με πέτασε στο κρεβάτι. Εγώ τον έγδαρα στο πρόσωπο. Ήταν ο παραγωγός μου. Μόλις είχα υπογράψει με την εταιρία τη δισκογραφική. Πήγα στο διευθυντή και τα είπα όλα ουρλιάζοντας και αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε και δεν ξαναδούλεψε στη δουλειά.

Για την δύσκολη περιπέτεια με τον κορονοϊό: Ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. 14 μέρες πέρασαν και ήμουν ξανά θετική. Και 25 μέρες ξανά θετική. Είχα 20 μέρες πυρετό. Για ένα μήνα ήμουν θετική. Δεν πατούσε κανένας σπίτι. Τα παιδιά μου τα είδα λίγο πριν πάνε σχολείο. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κοιμόμουν τη μέρα και το βράδυ έβλεπα netlix. Ένιωθα εξαντλημένη. Φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν