«Είμαι άνθρωπος με όρια»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό της από το SNIK

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις και το παρασκήνιο της προσωπικής της ζωής

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τηλεοπτική συνέντευξή της ξεκαθάρισε το παρασκήνιο, γύρω από τις φήμες του χωρισμού της από τον τράπερ SNIK και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα της ζωής της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης 13/9 παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΣΚΑΙ και στην παρουσιάστρια Φαίη Σκορδα. Μίλησε για τον χωρισμό της από τον Snik αλλά και την επανασύνδεση με τον πρώην της Γιάννη Καραβασάνη.

Σχετικά με τη διαφορετικότητα των δύο χαρακτήρων στους άντρες που της έκλεψαν την καρδιά τα τελευταία χρόνια η ίδια εξήγησε:

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει τα δικά της προβλήματα λέγοντας: «Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

Τι ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον νέο σύντροφό της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον γάμο που είχε κάνει στην Αμερική. «Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική έτσι κι αλλιώς, λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους, το είχαμε κάνει για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα και να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για αυτόν τον γάμο, ήμασταν μαζί κι ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κλπ. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Τώρα ναι, είμαστε και πάλι μαζί», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη