«Είμαι έγκυος στον Ιησού Χριστό»: Η κοιλιά 19χρονης φουσκώνει, όμως οι γιατροί δεν βλέπουν μωρό στον υπέρηχο

19χρονη: Έχει διαγνωστεί από παρανοϊκή σχιζοφρένεια

Ένα 19χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι είναι εννέα μηνών έγκυος και πως σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον Ιησού. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η 19χρονη Χάλεϊ στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil «είμαι έγκυος στον Ιησού. Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς της, η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις, επισημαίνοντας ότι η Χάλεϊ δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης, όσο και οι γιατροί, το έχουν επιβεβαιώσει.

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» σημειώνει η 19χρονη κοπέλα.

19χρονη κοπέλα: Η νεαρή έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η 19χρονη κοπέλα υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων, σύμφωνα με το οποίο δεν είναι έγκυος, αλλά η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η 19χρονη κοπέλα είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

Related posts

Άγιος Παράμονος και οι Τριακόσιοι Εβδομήντα Μάρτυρες: Παρέδωσαν όλοι τη γενναία ψυχή τους στο στεφανοδότη Χριστό

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη λίγο πριν την γέννηση: “Έχω ξαπλώσει στο χαλί. Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω”

Με την κοιλιά στο στόμα έτρεξε να βοηθήσει: Σούπερ έγκυος πυροσβέστρια έσωσε θύμα τροχαίου και λίγο αργότερα γέννησε το κοριτσάκι της

Η τελευταία προσευχή πριν την Σταύρωση: O τόπος στον οποίο προσευχήθηκε ο Χριστός πριν τον μαρτυρικό θάνατo

«Ποτέ δεν είναι αργά»: Οι 13 διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Viral εγκυμονούσα: Είναι έγκυος 37 εβδομάδων και η κοιλιά της είναι ασύλληπτη – Κανείς δεν πιστεύει αυτό που βλέπει

Είμαι έγκυος σε δίδυμα. Ο σύντροφός μου με εγκατέλειψε. Να κάνω έκτρωση;

«Βγήκαν τα αποτελέσματα και…»: Το συγκλονιστικό βίντεο της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη με την επίσκεψη στην γυναικολόγο

«Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»: Τι δηλώνει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της