«Είμαι έξαλλη: Μου έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου της

Μια αναγνώστριας μας εξομολογείται την πρόταση γάμου της: Μια γυναίκα έγινε viral στα social media όταν εξομολογήθηκε ότι ο άντρας της τής έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο μονόπετρο δαχτυλίδι που είχε δώσει και στην πρώην του.

Μια νεαρή κοπέλα ένιωθε η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο όταν ο σύντροφός της γονάτισε μπροστά της, έβγαλε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Σύντομα, όμως, η ευτυχία της πήγε περίπατο όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας της είχε προσφέρει το ίδιο δαχτυλίδι και στην πρώην του, όταν είχε κάνει και σ’ εκείνη πρόταση γάμου.

Μάλιστα, επί χρόνια της έλεγε ψέματα, επιμένοντας ότι δεν πρόκειται για το ίδιο κόσμημα.

“Παντρεύτηκα τον άντρα μου μερικά χρόνια πριν. Σύντομα έμεινα έγκυος και κάναμε ένα παιδάκι”, η συνέχεια από την εξομολόγηση της αναγνώστριας

«Πάντα είχα τις υποψίες μου ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι που είχε κάνει πρόταση γάμου και στην πρώην του –και μητέρα του θετού παιδιού μου. Του είχε δώσει πίσω το μονόπετρο, όταν χώρισαν πριν χρόνια. Για την ακρίβεια ποτέ δεν προχώρησαν σε γάμο. Αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι» λέει η γυναίκα σε ανάρτησή της στον ιστότοπο Mumsnet.

«Ήξερα ότι είχε το δαχτυλίδι από τότε που πρωτογνωριστήκαμε, μιας και το είχα βρει όταν πετάξαμε ένα σωρό πράγματα για να μετακομίσουμε μαζί. Αυτό ήταν πριν περίπου 7 χρόνια. Κάποτε το δαχτυλίδι, απλά, εξαφανίστηκε και μου είχε πει ότι το είχε ξεφορτωθεί» εξηγεί η νεαρή μητέρα.

Portrait of woman holding wedding ring in hands, engaged girl doubts about marriage proposal, abandoned wife depressed after getting divorced. Sad girl complaining looking at wedding ring after divorce sitting on a couch

«Όταν μου έκανε πρόταση όντως αναρωτιόμουν, αλλά καθώς δεν είχα ξαναδεί το δαχτυλίδι, δεν ήμουν 100% σίγουρη, μιας και δεν το θυμόμουν ακριβώς. Όταν το θέμα επανήλθε καμιά δυο φορές, άλλαξε θέμα για το τι το είχε κάνει, αλλά το κουτί από το οποίο το έβγαλε για να κάνει την πρόταση, όντως έμοιαζε λίγο φθαρμένο» λέει η γυναίκα.

«Λίγους μήνες μετά τον ρώτησα στα ίσια και μου είχε πει και βέβαια όχι και πως πήρε το δικό μου από κάποιο μαγαζί σε μια γειτονική πόλη και ότι είχε πάει εκεί με έναν φίλο, ειδικά, για να μου το διαλέξει κ.τ.λ., κ.τ.λ.» ανέφερε η νεαρή σύζυγος στην ανάρτησή της.

“Πρόσφατα, η γυναίκα έμαθε την αλήθεια για το δαχτυλίδι”, εξομολόγηση αναγνώστριας

«Είμαι πολύ τσαντισμένη. Όχι γιατί ήθελα να έχω ένα δικό μου πολύτιμο δαχτυλίδι, θα ήμουν χαρούμενη με οτιδήποτε. Αλλά επειδή μου είπε ψέματα και επειδή είμαι έξαλλη που το είχε δώσει σε μια άλλη γυναίκα, επίσης» εξηγεί η γυναίκα.

«Εξάλλου, είναι η μητέρα του παιδιού του. Η κοπέλα έχει υπάρξει πολύ καλή μαζί μου. Κι ένας Θεός ξέρει τι θα έχει σκεφτεί, εάν με έχει δει να το φοράω. Θα ήταν ένα πράγμα που σίγουρα θα της έδινε μεγάλη ικανοποίηση να ξέρει ότι δεν το γνωρίζω καν» λέει η γυναίκα.

Η ανάρτηση της γυναίκα γρήγορα έγινε viral, με τις γυναίκες που σχολίασαν την ανάρτηση να παίρνουν το μέρος της γυναίκας.
«Και μένα θα με πείραζε» σημείωσε κάποια σχολιαστής.

«Πήγαινέ το στο κοσμηματοπωλείο και άλλαξέ το με κάποιο άλλο που θα σου αρέσει» πρότεινε μία άλλη.
«Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα. Στην καλύτερη, μοιάζει τεμπέλης και αδιάφορος» σχολίασε κάποια άλλη χρήστης.
Εσείς τι λέτε;

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει