«Είμαι καταθλιπτικός, πήρα φαρμακευτική αγωγή»: Συγκλονίζει ο Βασίλης Ευταξόπουλος 23 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»

Βασίλης Ευταξόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη δημοφιλή ελληνική σειρά «Εγκλήματα». Ο ίδιος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης και 23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ο ίδιος συγκλονίζει με την εξομολόγησή του.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η τρελή του Σαγιό (2014), Όταν σβήνουν τα φώτα (2017), 10 μικροί νέγροι (2019), Ο χορός του θανάτου (2018). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Ήλιος (2020), Κάνε ότι κοιμάσαι (2022). Ενώ έγινε ιδιαιτέρως γνωστός για τον ρόλο του στην δημοφιλή σειρά “Εγκλήματα”. Εκεί υποδύθηκε τον αρραβωνιαστικό της Κορίνας, τον γιατρό Παύλο Λογαρά, με τον ρόλο αυτό να τον καθιστά ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό.

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες TV.

Βασίλης Ευταξόπουλος: Ο ηθοποιός συγκλονίζει 23 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι Κοιμάσαι», μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση που βίωσε τα τελευταία χρόνια.

Περάσατε περιόδους που οικονομικά πιάσατε πάτο;

Φυσικά, αλλά αυτό είναι το αντίτιμο για τη στάση που κρατάς σε αυτό το επάγγελμα. Ευτυχώς, είχα φίλους που με βοήθησαν.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος;

Η πιο δύσκολη – και αφήνω το οικονομικό στην άκρη – ήταν αυτή της πανδημίας. Εκεί έχασα τον εαυτό μου. Δεν σας κρύβω ότι είχα φτάσει στην κατάθλιψη. Είμαι καταθλιπτικός πια. Μου έλειπε πάρα πολύ το κοινό, έλειπαν πάρα πολύ τα κείμενα.

Αυτός ο εγκλωβισμός για μένα προσωπικά ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Τον πρώτο καιρό το πήρα αψήφιστα. Τον πρώτο μήνα ήταν ωραία. Άρχισα να βλέπω σειρές, να διαβάζω, να γράφω. Από ένα σημείο και μετά όμως αυτή η κατάσταση με πίεσε τόσο πολύ που έφτασα στα όριά μου.

Την κατάθλιψη πώς την αντιμετωπίσατε;

Αναζήτησα ιατρική βοήθεια. Πήρα φαρμακευτική αγωγή.

Είναι εύκολος ο μοναχισμός σε μία κοινωνία που δεν αντέχει τον εαυτό της;

Όχι, γιατί νομίζω ότι αντέχω τον εαυτό μου. Έρχομαι πολλές φορές σε συγκρούσεις μαζί του, του βάζω διάφορα εμπόδια αλλά μου αρέσει ο μοναχισμός μου.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας