«Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια, έτσι έχω μάθει στο παιδί μου» – Λίνα Σακκά

“Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες”

Τις δηλώσεις της για την δική της οικογένεια έκανε η γνωστή ηθοποιός Λίνα Σακκά, η οποία μίλησε ανοιχτά για το πως είναι να μεγαλώνει ένα παιδί με έναν από τους δυο γονείς:

“Δεν με αγχώνει τι θα πω στο παιδί μου για μια ενδεχόμενη σχέση μου. Όταν βλέπει ότι είμαι καλά, είναι κι εκείνο καλά” δήλωσε η Λίνα Σακκά.

Πιο αναλυτικά στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε η Λίνα Σακκά για το γεγονός ότι παιδί της μεγαλώνει μαζί της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Λίνας Σακκά για την οικογένεια

«Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες κι από μικρό τον έχω μάθει ότι δεν είναι μόνο η κλασική οικογένεια μαμά, μπαμπάς και παιδιά. Είναι εκείνες που το παιδί ζει με την μητέρα και βλέπει τον πατέρα ή ζει με τον πατέρα του. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ με τον πατέρα μου μεγάλωσα. Δεν είχα την τρυφερή, μαμαδίστικη σχέση αλλά έγινα πιο τσαμπουκάς. Έχω πολύ καλή σχέση με την μαμά μου.

Η προσωπική μου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Δεν με αγχώνει τι θα πω στο παιδί μου για μια ενδεχόμενη σχέση μου. Όταν βλέπει ότι είμαι καλά, είναι κι εκείνο καλά. Κάποια πράγματα είναι λίγο δεδομένα. Εκτός αν παντρευτώ αύριο κι έρθει ένας έρωτας ξαφνικός» δήλωσε η Λίνα Σακκά.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα