«Είμαστε όλοι μαζί»: Βγήκε στους δρόμους και βοηθάει τους πυρόπληκτους η Δανάη Μπάρκα

by Τόνια Τζαφέρη

Δανάη Μπάρκα: Η έμπρακτη βοήθεια της προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της χώρας

Δανάη Μπάρκα: Μόνο χαρά, έμπνευση και ελπίδα μπορούν να μας προκαλέσουν, λογαριασμοί στο instagram, όπως αυτός της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα. Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ‘’πρότυπα’’ της εποχής, μιας και καθημερινά δημοσιεύει περιεχόμενο που έχει να κάνει με την ανθρωπιά και την καλοσύνη.

Αποφάσισε να αναλάβει δράση για τις πυρκαγιές στην χώρα μας και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε συγκινούν. Βοήθησε ενεργά προκειμένου να φτάσουν τροφές και υλικά πρώτης ανάγκης στις κόκκινες περιοχές. Και δήλωσε χαρακτιριστικά:

“Ο αγαπημένος μου -σε όλο τον κόσμο-λογαριασμός είναι @oallosanthropos .Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι, αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση, η πίστη σ ένα καλύτερο αύριο, η αλληλεγγύη, η αυταπάρνηση, η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο.

Δανάη Μπάρκα: Βγήκε στους δρόμους να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους,το κέφι τους και την αγάπη γι αυτό που κανουν. Αυτό θα πει «ωραίος ανθρωπος» γιατί ο άλλος άνθρωπος είναι ωραίος άνθρωπος. Και ωραίοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί.Ωραιοι άνθρωποι είστε οοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά, ενώ μπορεί να κάνετε διακοπές, ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε «παρόντες». Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική.

Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας, όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Οι πληροφορίες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σοσιαλ μίντια είναι τόσο χρήσιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές. Είμαστε όλοι μαζί ,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η συνέχεια ανάρτησης της Δανάης Μπάρκα

Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος»..είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπραβο ρε παιδιά,μπραβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος, η πίκρα μας, η απογοήτευση μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν.

Δανάη Μπάρκα: Βγήκε στους δρόμους να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Έχετε καταλάβει την δύναμη μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι, η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ.

Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Ευλογία η αλληλεγγύη. Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια. Όσο είμαστε άνθρωποι, ο κοσμος ομορφαίνει. Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω σαν τα παιδιά στον @oallosanthropos”, έγραψε.

Δανάη Μπάρκα: Βγήκε στους δρόμους να βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν