Είναι 40 ετών και είναι μία κούκλα: Από το «Σε είδα» μέχρι και τις «8 Λέξεις» η Ελίνα Μάλαμα άλλαξε ολοκληρωτικά

by Αντώνης Βαλμάς

Ελίνα Μάλαμα: Μετά την τηλεόραση έχει αλλάξει ολοκληρωτικά

Η Ελίνα Μάλαμα πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά του Alpha «Σε είδα» το 2008 και από τότε έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην τηλεόραση και παρουσιάστηκε εμφανώς αλλαγμένη.

Ο λόγος για την ηθοποιό Ελίνα Μάλαμα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Open «Η δικιά μας οικογένεια»! Η Ελίνα Μάλαμα γεννήθηκε 24 Ιουλίου 1982 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι 40 ετών και είναι μία κούκλα: Από το «Σε είδα» μέχρι και τις «8 Λέξεις» η Ελίνα Μάλαμα άλλαξε ολοκληρωτικά

Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε στα σεμινάρια «Το σώμα του ηθοποιού και πολιτισμικές ταυτότητες» (2003) και «Έρωτας» (2005), καθώς και στην 4η Συνάντηση Κρατικών Δραματικών Σχολών της Μεσογείου στην Αλγερία.

Ελίνα Μάλαμα: Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση

Τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός τα έκανε συμμετέχοντας στις θεατρικές παραστάσεις «Λυσιστράτη» (2007), «Το φιόρο του Λεβάντε» (2009) και «Άλκηστη» (2009), καθώς και στην κινηματογραφική ταινία Straight Story το 2006.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2008, συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της σειράς «Σε Είδα» του Alpha! Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ του ANT1 «Είναι στιγμές» το 2012.

Το 2017 πρωταγωνίστησε στο σίριαλ του ANT1 Παρθένα Ζωή δίπλα στους Αποστόλη Τότσικα, Μυριέλλα Κουρεντή, Σοφίνα Λαζαράκη και Αλέξανδρο Τρανουλίδη. Ακολούθησαν οι σειρές Θα γίνει της πολυκατοικίας και Σπίτι Είναι. Τη σεζόν 2020 ανήκει στο Βασικό Καστ της σειράς 8 λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo