«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη γέννα της Ιωάννας Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε για την Ιωάννα Τούνη και τη γέννηση του παιδιού της

Η Ιωάννα Τούνη πριν από κάποια 24ωρα είχε μπει στο μαιευτήριο και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι ανέμεναν τον ερχομό του παιδιού της. Η στενή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από το Instagram έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους δημοσιογράφους: «Γεια σας, θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση. Σταματήστε να καλείτε ανελλιπώς, αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει και ό,τι είναι θα βγει να το πει η ίδια μόνη της. Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτή η ανθρωποφαγία».

Η στενή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, αποκάλυψε πως δέχεται άπειρα μηνύματα για το τι συμβαίνει με τη γέννα και ξέσπασε σε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας:

«Θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση. Σταματήστε να καλείτε ανελλιπώς, αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει. Ό,τι είναι θα βγει να το πει μόνη της. Να πάνε όλα καλά. Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή; Σας παρακαλώ. Φιλάκια» και πρόσθεσε:

«Για όνομα του Θεού! Ποιος θα βγάλει πρώτος το θέμα; Δεν είναι θέμα! Είναι η γέννηση ενός ανθρώπου! Είναι αδιανόητο από τα ξημερώματα αυτό που συμβαίνει στο κινητό μου».

Η παράκληση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη