“Είναι άδικο. Δεν το πιστεύω”: Η Βίκυ Σταυροπούλου τα ‘χασε με την αποχώρηση στο J2US και αντέδρασε με το αποτέλεσμα

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση της μόλις έμαθε ποιος αποχωρεί

Χθες το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε ένα ακόμη J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες πιο κεφάτος από ποτέ.

Τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια του μουσικού σόου έδωσαν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό, ανεβαίνοντας στη σκηνή με τραγούδια – έκπληξη, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο των κριτών όσο ασφαλώς και των τηλεθεατών. Άλλωστε ο συμψηφισμός της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού θα έδινε το πολυπόθητο εισιτήριο… παραμονής για μια ακόμα εβδομάδα σε εννέα ζευγάρια του J2US.

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που θα έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το live από το μουσικό σόου του Alpha. Για την ιστορία του J2US, δε, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Εύη Δρούτσα με τον Μπο, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast ενώ στην τελευταία η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

Τελικά το ζευγάρι που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους ήταν ο Σαρμπελ με την Σοφία Βογιατζάκη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου όταν έμαθε πως αποχωρεί η Σοφία Βογιατζάκη

«Περάσαμε υπέροχα, ήταν καταπληκτικά, ήσασταν τέλειοι και όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε», είπε η Σοφία Βογιατζάκη με την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου να ξεσπάει δηλώνοντας πως: «Είναι άδικο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν το περίμενα με τίποτα! Αυτή η αποχώρηση μού φαίνεται απίστευτη».

Related posts

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν

Πιάνουν τόπο οι προσευχές: Ευχάριστα νέα σήμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ