«Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας»: Ο Πάνος Ιωαννίδης λάμπει ολόκληρος από χαρά όταν μιλάει για τον 4 μηνών γιο του

Πάνος Ιωαννίδης: Έγινε πατέρας πριν 4 μήνες

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, την Πέμπτη 8/9, ο οποίος έγινε μπαμπάς πριν από 4 μήνες, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, και αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό του βήμα, στον νέο κύκλο του MasterChef και φυσικά στον μικρό του γιο, που πλέον είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει καλά καλά πως είναι πατέρας, αλλά προσπαθεί να είναι όσο καλύτερος μπορεί και, μάλιστα, ζητά και συμβουλές από άλλους γονείς και φίλους του που είναι έμπειροι, όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς, για να μην κάνει λάθη.

Τα τρυφερά λόγια του Πάνου Ιωαννίδη για τον γιο του

«Το νέο μου πρότζεκτ είναι μια ρομαντική ιδέα που είχα. Είναι ένας χώρος ελεύθερης μαγειρικής έκφρασης», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Και στη συνέχεια τόνισε για τον γιο του: «Το όνομα του γιου μου είναι Κωνσταντίνος. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες, αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Ειδικά το πρωί που σηκώνομαι να φτιάξω το γάλα, εκεί λέω ότι εντάξει, τελικά είμαι μπαμπάς.

Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο. Πριν αλλάξω την πάνα, βλέπω περί τίνος πρόκειται. Ο ύπνος έχει αλλάξει με το παιδί. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν για το πώς να βάλω το καρεκλάκι στο κάθισμα. Μου δίνει συμβουλές γιατί είναι… βετεράνος με τρία παιδιά».

«Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές και περιμένουμε να δούμε πραγματικά κόσμο που αγαπάει τη μαγειρική», κατέληξε για τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη 4 μήνες πριν για το παιδί του

Τη μεγάλη βραδιά του τελικού του MasterChef 6, ένα γεγονός που φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε εκεί για να καταγράψει όλο το παρασκήνιο, αλλά και για να αποσπάσει λίγες δηλώσεις από τους φιναλιστ, τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους τρεις κριτές. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και τον ρόλο του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ ανέφερε πως δεν περίμενε να είναι τα δύο αυτά παιδιά στον τελικό, αλλά ήταν πράγματι πολύ καλοί και οι δύο και, μάλιστα, η Καλλιόπη αποτελεί παράδειγμα για όσους φαίνεται πως το θέλουν πολύ και προσπαθούν για τον στόχο τους. Όσον αφορά την πατρότητα, αποκάλυψε την μεγαλύτερή του ικανότητα.

«Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Και τα δύο παιδιά αξίζουν πραγματικά. Ήταν, δηλαδή, η μάχη στήθος με στήθος, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουν περάσει από πάνδεινα, τους έχουμε δυσκολέψει πάρα μα πάρα πολύ. Είναι όντως ένας μαραθώνιος και θέλει πολλές αντοχές», είπε αρχικά.

Και στην ερώτηση για το αν περίμενε τους δύο συγκεκριμένους φιναλιστ, απάντησε: «Όχι, για τον τελικό, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα δει. Είχα υπολογίσει, ίσως, και σε κάποιους άλλους παίκτες, δεν μπορώ να πω».

«Το ήθελε πάρα πάρα πολύ. Και όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πάρα πολύ, νομίζω ότι γίνεται. Αποτελεί παράδειγμα η καλλιόπη, όπως και όλα τα παιδιά», πρόσθεσε έπειτα για την Καλλιόπη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πείραγμα του Κοντιζά για τις διακοπές που ο ίδιος δεν θα πάει φέτος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Σωτήρης, τώρα, με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι πλέον βετεράνος σε τέτοιες καταστάσεις. Τώρα είναι η φάση που μας πειράζει».

«Θέλετε να βγάλω το make up να δείτε τι γίνεται; Είναι πολύ το ξενύχτι, όντως. Τα πάντα κάνω και κάνω πάρα πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», κατέληξε για τις ικανότητές του ως πατέρας.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί