Είναι ήδη το μεγάλο φαβορί του GNTM 5: Η αλβανικής καταγωγής κοκκινομάλλα παίκτρια που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της

GNTM 5: Κουκλάρα με μακριά μαλλιά, αυτή είναι η Αλεξία Τράικο

Οι auditions για το GNTM5 έχουν τελειώσει και ήδη τα βλέμματα έχει τραβήξει μια κοκκινομάλα με μακριά μαλλιά και εκρηκτική παρουσία. Ο λόγος για το φαβορί του φετινού GNTM5, την Αλεξία Τράικο.

Aκόμα μία νέα σεζόν του GNTM ξεκινά με πολλά κορίτσια γεμάτα όνειρα για τον χώρο της μόδας να πέφτουν στα βαθιά ενός ριάλιτι και μίας συγκατοίκησης με μία και μοναδική νικήτρια στο τέλος. Οι auditions έχουν τελειώσει και παρότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι τηλεοπτικές προβολές του διαγωνισμού της εκπομπής στο STAR, τα κορίτσια είναι ήδη στο σπίτι του GNTM.

Ένα από τα μοντέλα που έχουν ως τώρα ξεχωρίσει σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί φαβορί για να προχωρήσει πολύ στον διαγωνισμό είναι η Αλεξία Τράικο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του site, η Αλεξία έχει ήδη τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και έχει ανεβάσει τον πήχη στις πρώτες δοκιμασίες του GNTM.

Οι φωτογραφίες της στα social media δείχνουν ξεκάθαρα τη φυσική ομορφιά της κοκκινομάλλας που όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ στη σεζόν του ριάλιτι που ξεκινάει σε λίγο καιρό.

GNTM5: Φωτογραφίες της Αλεξίας Τράικο

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι