«Είναι ντροπή, έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια»: Ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη για το Νίκο Χαρδαλιά

Ελένη Τσολάκη: «Είναι ντροπή, έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια»

Ελένη Τσολάκη: Ξέσπασε με αφορμή τα σχόλια που έγιναν, για το ισχαιμικό επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιά

Ελένη Τσολάκη: Ξέσπασε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Δεν άντεξε και ξέσπασε, όταν προβλήθηκε το θέμα με την απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά, για τα τραγικά σχόλια που έγιναν για τον πατέρα της.

«Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό», λέει η Ελένη Τσολάκη.

«Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο»

Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε επίσης: «Που τελειώνει η ανθρωπιά, που ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς. Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ελένη Τσολάκη: «Είναι ντροπή, έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια»

Δείτε το απόσπασμα τα λόγια της Ελένης Τσολάκη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo