«Είναι ο άντρας της ζωής μου»: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άριας Καλύβα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς

Άρια Καλύβα: Η άγνωστη σχέση της δημοσιογράφου

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στο πάνελ της εκπομπής Πρωινό όμως η Άρια Καλύβα είναι εδώ και χρόνια γνωστή αστυνομική ρεπόρτερ.

Η Άρια Καλύβα παράλληλα εργάζεται εδώ και χρόνια στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και στο αντίστοιχο site.

Στην προσωπική της ζωή είναι δεσμευμένη και διατηρεί σχέση με έναν έγκριτο δημοσιογράφο.

Πριν από λίγες ημέρες η Άρια Καλύβα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε πρώτη φορά δημοσίως για την προσωπική της ζωή σε μία σπάνια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύντροφό της, που δεν είναι άλλος από τον έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Πώποτα, ενώ αποκάλυψε και το πώς αντιμετωπίζει τις συχνές κρίσεις πανικού.

«Έχω κρίσεις πανικού, με πιάνει τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα, σηκώνω τον σύντροφο και του λέω “έλα πάμε στο νοσοκομείο παθαίνω έμφραγμα. Όταν τον είδα πήρα τηλέφωνο την καλύτερή μου φίλη και της είπα “αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου”. Ελεύθερος ήταν. Δεν είμαστε παντρεμένοι, είναι μια κοινωνική σύμβαση που δεν θέλουμε να την πραγματοποιήσουμε. Είναι λίγο στερεοτυπικό όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Άρια Καλύβα.

Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Άριας Καλύβα

Ο Δημήτρης Πώποτας έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία. Σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook έχει κάνει σπουδές και στη Γεωπονική. Ο Δημήτρης Πώποτας ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Εδώ και χρόνια είναι δημοσιογράφος και αστυνομικός ρεπόρτερ στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και το αντίστοιχο site.

Του αρέσει να χαλαρώνει βλέποντας κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ο Δημήτρης Πώποτας είναι οπαδός της ΑΕΚ και συχνά επισκέπτεται το γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Επίσης ο Δημήτρης Πώποτας είναι υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα. Του αρέσουν τα ταξίδια και έχει επισκεφθεί πολλές χώρες όπως η Νορβηγία, η Αγγλία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Ιταλία και η Δανία.

Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη

Ροζ Πανσέληνος Απριλίου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν τις πιο ευχάριστες αλλαγές της ζωής τους

«Χτuπоκάρδı» από την Άση Μπήλιου: Ταύροι, Υδροχόοι και 2 ακόμα ζώδια βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει