Είναι οριστικό: Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του GNTM

Σοφία Χατζηπαντελή: Η επιστροφή που περιμέναμε όλοι

Το μοντέλο που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και προκάλεσε ντόρο στο GNTM 5, η Σoφία Χατζηπαντελή, πρόκειται να κάνει το μεγάλο comeback στο ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @Star» η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM 5. Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, θα δούμε την Σοφία Χατζηπαντελή να φωτογραφίζεται μαζί με τις διαγωνιζόμενες σε ένα πλατό με αέρα εξωτερικού.

Το μοντέλο θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή, όπου μαζί με την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου θα αποφασίζουν ποια κοπέλα θα αποχωρεί.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια. Θα τη δούμε στις τελικές φωτογραφίσεις των κοριτσιών, αλλά και να φωτογραφίζεται με τα κορίτσια. Κάποια φωτογράφιση θα έχει «αέρα» εξωτερικού».

Σοφία Χατζηπαντελή: Όσα είχε δηλώσει μετά την αποχώρηση της

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω» είχε πει αρχικά, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί