«Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος»: Η σπάνια εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την απώλεια του παιδιού της

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού για την απώλεια του παιδιού της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μία συνέντευξη και έκανε τις δηλώσεις της στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Η ηθοποιός με αφορμή το θέμα της μητρότητας, μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αλλά και για την τηλεόραση των 90s.

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική και, όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια αλλά ένας καλός ή ένας κακός γάμος φαίνεται στο τέλος» δηλώνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και προσθέτει: «Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου, ήταν ένας καλός γάμος», αποκαλύπτοντας ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συζύγους της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού

«Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα, ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στα 42 της χρόνια. Και πρόσθεσε: «Είχα σκεφτεί την υιοθεσία αλλά με μια προσωπική ζωή στην οποία δεν είχα έναν μακροχρόνιο γάμο, δεν ήξερα και τι μου ξημερώνει. Το να αναλάβεις την ευθύνη ενός παιδιού μόνη σου, εμένα με φόβιζε. Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός. Επέστρεψε νικήτρια η μικρή Κωνσταντίνα: Πάλεψε με την ασθένεια, υπεβλήθη σε μεταμόσχευση & κέρδισε τη μάχη της ζωής

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια της τηλεόρασης των 90’s. «Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σήριαλ του Ant1, στη «Σκιά του χρήματος» και εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη Λάμψη. Η Λάμψη τότε έκανε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι».

Related posts

Αλλαγή ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου: Τελικά θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε ύπνο;

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας