«Είπαν ότι ειχα παρένθετη μητέρα, επειδή έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης»: Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον γιο της

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν διστάζει να εκφράσει όσα την ενοχλούν και τη θλίβουν. Ανάμεσα σε αυτά και οι ερωτήσεις κάποιων ή τα σχόλιά τους για το πώς διαχειρίζεται τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και τη μητρότητα.

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Στικούδη κάτω από μια φωτογραφία με την ίδια να θηλάζει τον γιο της, μπορεί κάποτε να την επηρέαζε η γνώμη του κόσμου και να τη στεναχωρούσε, όμως τώρα συνειδητοποιεί πως αφού έχει δίπλα της τον γιο της είναι «άτρωτη».

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Μου λέγανε .. Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν εκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα?
Μετά μου έλεγαν … Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα , θα ήταν κακό ? Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες ). Μετά είπαν ότι ειχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης … Άλλοι είπανε ότι εκανα πλαστικες αμέσως μετά … Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπη , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο ! Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις ! Ηρθε λοιπόν στη ζωη μου αυτός ο αγγελος που λέγεται Βυρωνας , να με κανει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κανει καλύτερο άνθρωπο και να μου μαθει ένα σωρό πράγματα .. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι ?», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram

Related posts

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελλάδα γίνεται «Ισραήλ»

Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν