«Είπαν ψέματα για μένα»: Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δηλώσεις για τον σύζυγό της, την εγκυμοσύνη και μία άγνωστη ιστορία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική της ζωή.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

Επιπλέον η παρουσιάστρια σχολίασε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και αναφέρθηκε στην άγνωστη εγχείρηση που έκανε έναν περίπου χρόνο πριν.

«Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ξεκαθάρισε: «Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του, στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω… Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι… Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του» ανέφερε.

«Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσο για εκείνα που την κέρδισαν στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η παρουσιάστρια είπε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτό και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».

«Το Survivor δεν θα το ξαναέκανα. Τότε ήθελα να πάω. Πόσες φορές στη ζωή δεν θα έχεις έννοιες; Παιδιά, σκυλιά, σύζυγο, κατάλαβες τι εννοώ; Εγώ δεν είχα τίποτα. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Είχα φρικάρει με όλα αυτά που συνέβαιναν στη ζωή μου πριν.

Είχα τρελαθεί, λεγόντουσαν πάρα πολλά ψέματα… Είχα τρελαθεί, ήθελα λίγο να ηρεμήσω, να αποστασιοποιηθώ. Ούτε κινητό, ούτε μέιλ, ούτε τίποτα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, ο μισθός έμπαινε. Τι ωραία ήταν, Ελένη μου. Οι γονείς μου έμεναν στο σπίτι μου στην Αθήνα, έκαναν κι αυτοί διακοπές. Ωραιότατα πέρασα, πάρα πολύ ωραία πέρασα. Δεν είχα τίποτα για να αγχώνομαι».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα στη Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος

Επιπλέον, η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την εγκυμοσύνη της πριν εκείνη ακόμα αποφασίσει να μιλήσει γι΄αυτή δημόσια λέγοντας πόσο άκομψο είναι οι δημοσιογράφοι να γράφουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Με αφορμή τα λόγια αυτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να της θυμίσει τι είχε κάνει εκείνη όταν η ίδια ήταν έγκυος στην Μαρίνα.

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος;» είπε η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της απαντά,

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου».

«Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»….», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη