Είπε αυτό που περιμέναμε: Η Πάολα απαντάει για την προσωπική της ζωή και για τις φωτογραφίες με τον Λάζαρο Βαφειάδη

Πάολα: Η συνέντευξη που αποκαλύπτει τα πάντα

Το βράδυ της Παρασκευής, 2/11, η Πάολα έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχό. Η κάμερα της εκπομπής του “Πρωινό μας” και πήρε μια αποκαλυπτική συνέντευξη από τη τραγουδίστρια. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για όλα, από την φωτογραφία με τις κάλτσες και το πέδιλο μέχρι και για τις φωτογραφίες με τον Λάζαρο Βαφειάδη.

«Πλέον ο κόσμος δε ζει με είδωλα και καλά κάνει. Εγώ δεν είχα ποτέ μου είδωλα. Δεν προσπάθησα ποτέ για τίποτα. Μου έδωσε ο Θεός ένα ταλέντο και ανέβηκα εκεί πάνω, είχα τις σιδερένιες πλάτες των γονιών μου και όλα κύλισαν αβίαστα. Μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει πως έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Δε μου αρέσει να προκαλώ. Έχω μεγαλώσει διαφορετικά και αυτό που ζω, ήξερα από μικρή πως θα το ζήσω. Δεν ήταν κάτι που μου ήρθε ξαφνικά μπροστά μου και είπα, “αμάν πως θα το ζήσω αυτό” και άρχισα να τρελαίνομαι» ανέφερε αρχικά η Πάολα.

Στο ενδεχόμενο η κόρη της να ακολουθήσει τα βήματά της στον χώρο του τραγουδιού, η Πάολα απάντησε: «Η κόρη μου τραγουδάει όπως όλοι εσείς εδώ, δεν είναι για να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι για να κάνει κάτι καλύτερο».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Λάζαρο Βαφειάδη με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια, η Πάολα εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχει περίπτωση η Πάολα να μην είναι καλά. Και όποιος δεν είναι καλά, είναι γιατί ο ίδιος το δημιουργεί στον εαυτό του. Εγώ είμαι και θα είμαι καλά για όσο με κρατάει γερή ο Θεός».

Πάολα: Ολόκληρη η συνέντευξη της τραγουδίστριας

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι