Είπε να βάλουν όλοι μαύρα κι αυτός «έσκασε» έτσι: Χαμός στο πάρτι γενεθλίων του Μαζωνάκη – «Θα ήθελα να κάνω μία μεγάλη συνέντευξη με τον…»

by Ioanna Themistocleous
Είπε να βάλουν όλοι μαύρα κι αυτός «έσκασε» έτσι: Χαμός στο πάρτι γενεθλίων του Μαζωνάκη – «Θα ήθελα να κάνω μία μεγάλη συνέντευξη με τον…»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε τα 54α γενέθλιά του στις 4 Μαρτίου με ένα αυστηρά πριβέ πάρτι, αποκλειστικά για φίλους, και έκανε εντυπωσιακή είσοδο που έκλεψε την παράσταση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Panik Records γιόρτασαν τα γενέθλιά του και ταυτόχρονα την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Επιπτώσεις» σ’ ένα ιδιαίτερο πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.

Το ξεχωριστό event είχε total black αισθητική και dress code, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να «σπάει» το μαύρο και να εμφανίζεται στα κόκκινα, ένα concept – συμβολισμός για την ανατρεπτική και πάντα πρωτοπόρα καλλιτεχνική του υπόσταση και την προσωπικότητά του.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έσβησε τα κεράκια σε μία εντυπωσιακή τούρτα με το λογότυπό του.

Η πρόσκληση ήταν αυστηρά προσωπική και οι καλεσμένοι επιλέχθηκαν ένας προς έναν, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Οι καλεσμένοι, από τους χώρους της μουσικής, της υποκριτικής, των επιχειρήσεων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ραδιοφώνων, απόλαυσαν γεύσεις από την asian κουζίνα και signature coctails εμπνευσμένα από τις επιτυχίες «Ανάσα», «Να Περνάς» και «Παιδί Της Νύχτας», ενώ η βραδιά «ντύθηκε» με κλασική μουσική και house – techno επιλογές.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν o Πάρις Κασιδόκωστας, η Αλέξανδρα Πασχαλίδου, η Αμαρυλλίς, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο δικηγόρος Χαράλαμπος Λυκούδης με τον γιο του Αλέξανδρο, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Γιώργος Λεβέντη, ο Γιώργος Αρσενάκος κ.α

Το πάρτι ξεχείλιζε από στιλ, λάμψη και χαλαρή διάθεση, ενώ τα αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv αποτυπώνουν την έντονη προσωπικότητα του καλλιτέχνη και την ενέργεια της βραδιάς.

Η επιλογή του Μαζωνάκη να ξεχωρίσει με το κόκκινο χρώμα σε ένα black-themed πάρτι απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο αγαπά να θέτει το δικό του μοναδικό στίγμα.

Πλατινένιος ο Μαζωνάκης
Ο συνιδρυτής και CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, του έκανε έκπληξη με μία ειδικά κατασκευασμένη πλακέτα από γυαλί για τις πλατινένιες και χρυσές πωλήσεις των πρόσφατων επιτυχίων «Ανάσα», «Να Περνάς» και «Παιδί Της Νύχτας».

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο πιο εμβληματικός ερμηνευτής των τελευταίων χρόνων. Η αλήθεια δεν κρύβεται και η δική σου αλήθεια δεν κρύβεται ποτέ, γι’ αυτό θα συνεχίσεις να μας τραγουδάς και να είσαι διαμαντένιος, πλατινένιος, χρυσός και ο,τι άλλο θες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρσενάκος, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ευχαριστεί τη δισκογραφική εταιρία και το κοινό.

Ούτε Chase, oύτε Τροχός: Αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και το είδαν 2.110.745 Έλληνες τηλεθεατές

Όλοι το κάνουν λάθος: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αδειάζουμε το έντερο

Δανέζα διατροφολόγος βρήκε αυτή την ευκολότερη δίαιτα του κόσμου – H ίδια έχασε 38 κιλά μέσα σε 10 μήνες

Το νο.1 σύμπτωμα όγκου στον εγκέφαλο για το οποίο οι περισσότεροι απλά δεν δίνουν σημασία!

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς έχασε 20 κιλά σε 5 μήνες – Το αναλυτικό πλάνο της δίαιτας που εξαφάνισε το τοπικό πάχος

Προτεινόμενα