Είπε τα πράγματα με το όνομα τους: H Μαίρη Χρονοπούλου σχολιάζει την σχέση Βανδή – Μπισμπίκη

Μαίρη Χρονοπούλου: Η συνέντευξη της Ελληνίδας σταρ

Η αγαπημένη ντίβα του ελληνικού κινηματόγραφου, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε πρόσφατα σε γνωστή εφημερίδα και μεταξύ άλλων σχολίασε το αγαπημένο θέμα των ημερών, για το τετ α τετ του Μπισμπίκη και της Βανδή επί σκηνής.

Αρχικά, για το σούσουρο που γίνεται με το ζευγάρι, ανέφερε: «Τους τη δίνει. Άμα τους τη δίνει να κάνουνε έτσι, εμείς θα τους εμποδίσουμε; Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Αλλά δεν είναι μια επίδειξη όλο αυτό; Θα το νιώθουν για να το κάνουν τα παιδιά. Πολλές φορές νιώθει την ανάγκη να κρατήσεις, να σε κρατήσει κάποιος άνθρωπος και δημόσια να σε κρατήσει».

Μαίρη Χρονοπούλου: Σέβεται τη διάθεση του καθενός

Σε ερώτηση για το αν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν είπε: «Περίπου. Διαχυτική δημόσια ήμουν. Όχι σε τέτοιο βαθμό. Σέβομαι το κέφι του καθενός. Παρά το πέρασμα του χρόνου, αισθάνεσαι πως έχεις, πως να το πω, μια παιδικότητα, σαν να μην… Αρνούμαι να γεράσω. Αυτό. Θα πεθάνω νέα».

Στο τέλος της συνέντευξης η Μαίρη Χρονοπούλου θέλησε να εκφράσει κάτι το οποίο την έχει στενοχωρήσει πολύ το τελευταίο διάστημα λέγοντας: «Αυτό που με στεναχώρησε πάρα πάρα πολύ ήταν τα παιδάκια τα μικρά και τα ανήλικα που πηγαίνανε μαζί τους. Με τι παιδόφιλούς γέμισε ο τόπος καλέ; Φρίκη, φρίκη. Τεσσάρων και εφτά ετών παιδάκια Χριστός και Παναγία».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ