«Είσαι ανεκτίμητη και μοναδική»: Το plus size model που ξετρέλανε τους κριτές στο GNTM

GNTM: Το plus size μοντέλο που άφησε τους κριτές άφωνους

Η 23χρονη Μαρίτα από την Κύπρο μπήκε δυναμικά στον διαγωνισμό του GNTM. Μάλιστα ο Γιώργος Καραβάς την λάτρεψε και την υποστήριξε στην audition που πέρασε με επιτυχία.

Θεωρώ ότι είναι η χρονιά που ένα plus size πρέπει να κερδίσει το GNTM».

Όταν εμφανίστηκε στο πλατό του διαγωνισμού, ο Γιώργος Καράβας δεν την άφησε να μιλήσει και έσπευσε να σηκωθεί και να τη φιλήσει και να την καλωσορίσει στο GNTM.

Ο Γιώργος Καράβας την θυμόταν από το περσινό GNTM καθώς η νεαρή είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή αλλά δεν είχε καταφέρει να περάσει μέσα στο σπίτι.

Η 23χρονη ενημέρωσε την κριτική επιτροπή του GNTM πως ασχολείται με το modeling τα τελευταία τρία χρόνια και αφού τους ενημέρωσε για τις σπουδές της, της ζήτησαν να φορέσει μαγιό ώστε να κάνει πόζες.

GNTM: Η Μαρίτα αποθεώθηκε από τους κριτές

Η νεαρή κοπέλα, φόρεσε το μαγιό της και με άνεση εμφανίστηκε μπροστά τους. «Φοβερή τύπισσα» την χαρακτήρισε ο Τάσος Σωφρονίου ο οποίος την κοιτούσε με το στόμα ανοιχτό.

«Θέλω να ενθουσιάστηκες με τις πόζες μου» απάντησε η Μαρίτα στον Τάσο Σωφρονίου όταν εκείνος την ρώτησε τι περίμενε να ακούσει από εκείνον. Ο κριτής της απάντησε θετικά ενώ της σχολίασε πως τον ενθουσίασε το τσαγανό της και της έδωσε το πρώτο «ναι».

«Δεν ξέρω γιατί δεν είσαι στο Λονδίνο ακόμα. Είσαι γυναίκα. Μου αρέσεις πάρα πολύ» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή και της έδωσε το δεύτερο «ναι».

«Είσαι πανέμορφη. Έχεις προσωπικότητα τόσο ζωντανή. Είσαι ανεκτίμητη και μοναδική, όχι μόνο στο μόντελινγκ αλλά και σε αυτό που πρεσβεύεις. Είσαι το τέλειο πλάσμα» σχολίασε η Βίκυ Καγιά και της έδωσε το τρίτο «ναι».

Τέλος, ο Γιώργος Καράβας ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της νεαρής την αποθέωνε της έδωσε το τέταρτο «ναι» και έτσι η Μαρίτα πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ