«Είσαι είδωλο κολλητή»: Έριξαν το Twitter οι τηλεθεατές μετά την ατάκα που είπε για τους άντρες στο Maestro

Maestro: Πάρτι στο Twitter με επίκεντρο τη Χαρούλα Αλεξίου

Η Χαρούλα Αλεξίου με την προβολή του έβδομου επεισοδίου του «Maestro», κατάφερε να κλέψει για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Το Twitter δε πλημμύρισε από εικόνες της τραγουδίστριας με αποθεωτικά σχόλια. Εκείνη η σκηνή όμως που έφερε τις περισσότερες αντιδράσεις, ήταν όταν η Χαρούλα Αλεξίου σχολίαζε με χάρη τους άνδρες.

«Είναι δυνατόν οι άνδρες να είστε τόσο μ*** ανά τους αιώνες;» ακούγεται να λέει καθισμένη σε μια γαλάζια σεζλόνγκ και φορώντας τα στιλάτα γυαλιά της.

Το Twitter χειροκρότησε την Χαρούλα στο Maestro

H Χάρις Αλεξίου είναι η μητέρα της Σοφίας. Είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού και αυτή που γνωρίζει τα πάντα για όλη την οικογένεια. Είναι ελεύθερο πνεύμα, έχει χιούμορ και είναι ετοιμόλογη. Κοντράρεται με την κόρη της, Σοφία, και έχει αδυναμία στα εγγόνια της.

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή του χαρακτήρα στο Maestro, η Χάρις είχε ταλέντο στο τραγούδι, αλλά δεν κατάφερε να τραγουδήσει ποτέ. Έμεινε στο νησί αφήνοντας πίσω τα όνειρά της και θέλει η Κλέλια να μην κάνει το ίδιο λάθος. Το φεστιβάλ και ο Ορέστης την επηρεάζουν ανοίγοντάς της μία νέα πόρτα.

Μετά την αποθέωση της Στεφανίας Γουλιώτη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και την διαχρονική υπόκλιση στο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη που όλη η Ελλάδα ανυπομονεί να συστήσει στον κόσμο, μέσα από το Twitter, ο μαέστρος Χριστόφορος έριξε τα φώτα στη Χαρούλα.

Σε άλλη σκηνή στο ωδείο, η Αλεξίου γίνεται ο φορέας όλων όσων προβληματίζονται με την εποχή μας. Μια φωνή που θέτει ερωτήματα για τον τρόπο που ζουν τη ζωή τους οι άνθρωποι σήμερα. «Πώς να σε πάει μια μουσική μπροστά, όταν όλα τα άλλα σε θέλουν πίσω» λέει στο Maestro η Χάρις και το Twitter παραληρεί.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter για το χθεσινό επεισόδιο του Maestro

Πίνοντας το κρασάκι της στο νεκροταφείο και απευθυνόμενη στον αποθανών σύζυγό της, η Χάρις, από το Maestro φιλοσοφεί και το Twitter, «κάνει πάρτι».

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης