Είσαι το ταίρι μου: Πως είναι σήμερα οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς

Είσαι το ταίρι μου: Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς

Είσαι το ταίρι μου: Είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε ποτέ. δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει δει έστω και ένα επεισόδιο. Ενώ μέχρι και σήμερα ατάκες, στιγμιότυπα και ρόλοι εξακολουθούν να απασχολούν.

Είκοσι χρόνια μετά φαίνεται πως πολλοί έχουν απορία να δουν, πως ήταν αλλά και πως είναι σήμερα. Οι ηθοποιοί της σειράς. Κυρίως αυτοί που συμμετείχαν σε δεύτερους ρόλους. Καθώς οι πρωταγωνιστές ακόμη βρίσκονται στο προσκήνιο.

Και οι πρωταγωνιστές όμως έχουν αλλάξει ριζικά και θα τους δούμε στην συνέχεια.

Ξεκινάμε με τον μικρό της οικογένειας. Ο αγαπημένος Μιλτιάδης ήταν ο μικρός και πανέξυπνος της σειράς. Αρκετές φορές έπαιζε ότι δεν καταλάβαινε τίποτα, αλλά κατά βάθος ήξερε τα πάντα!

Σήμερα έχει γίνει πλέον ολόκληρος άντρας και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική. Η διαφορά είναι έντονη, ειδικά για όσους τον θυμούνται παιδάκι!

Ο αγαπημένος μας Γρηγόρης ήταν το αγόρι της διπλανής πόρτας, ο φίλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν και ο χαρακτήρας που όλοι συμπονούσαν για ό,τι του συνέβαινε στη σειρά. Έμπλεξε με τη Βίκη και είχε κολλητό του τον Λάζαρο.

Σήμερα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει αλλάξει και πολύ, πέρα από μικρές λεπτομέρειες (π.χ. μαλλιά). Συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και να σημειώνει επιτυχίες!

Ο γοητευτικός και γυναικο-κατακτητής Νίκος στη σειρά, είχε μανία με το γυναικείο φύλο, μέχρι να του κλέψει την καρδιά η πανέμορφη Βίκη.

Σήμερα μπορούμε να πούμε πως ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, διατηρώντας τη σεμνότητα και την ευγένεια του όπως τότε!

Η γοητευτική Βίκη μπήκε στη ζωή δύο αντρών και δεν μπορούσε να διαχωρίσει με ποιον ήθελε να καταλήξει στο τέλος. Τους “σαγήνευσε” με την ομορφιά της και το έπαιζε σε διπλό ταμπλό!

Παρ’ όλα τα χρόνια που πέρασαν, η όμορφη Κατερίνα Λέχου μεγάλωσε μεν ηλικιακά, αλλά διατηρείται όμορφη και επιτυχημένη ακόμη!

Η συνέχεια της λίστας με τους ηθοποιούς από ”Είσαι το ταίρι μου”

Η αυστηρή της σειράς, Αννέτα, προκαλούσε σε αρκετούς την αντιπάθεια, λόγω της κριτικής και του σοβαρού της ύφους.Σήμερα η γλυκιά ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη διατηρείται σχεδόν η ίδια, με κύρια αλλαγή το χρώμα στα μαλλιά της.

Ο αγαπημένος σε όλους Λάζαρος, ήταν ο κολλητός και συγκάτοικος του Γρηγόρη. Οι ατάκες του μας άφηναν πολλές φορές… άφωνους και με ασταμάτητο γέλιο να ακολουθεί.

Μερικά χρόνια αργότερα, φαίνεται πιο ώριμος και σοβαρός αλλά εξίσου προσιτός και αξιαγάπητος!

Η αγαπημένη μας Στέλλα στο “Είσαι το ταίρι μου” ήταν γεμάτη νάζι, χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Αυτά τα στοιχεία είναι και στοιχεία του χαρακτήρα της αγαπημένης μας Βίκης Σταυροπούλου που δεν άλλαξε και πολύ και παρέμεινε εξίσου γλυκιά!

Ο γοητευτικός ηθοποιός που έπαιζε τον Σωτήρη στη σειρά, έκανε όλες τις γυναίκες που παρακολουθούσαν τη σειρά, να έχουν εμμονή μαζί του, ανεξάρτητα με την ηλικία τους.

Από το 2001 μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός παραμένει εξίσου γοητευτικός και ταλαντούχος στη δουλειά του!

Related posts

Κανείς δεν τον αναγνώρισε: Η «επιστροφή» του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση εδώ και λίγες μέρες

Τι κάνει σήμερα η Τζένη Ιωακειμίδου: Η Ουκρανή Νατάσα της σειράς «Βότκα Πορτοκάλι», 22 χρόνια μετά το τέλος της σειράς παραμένει μια κούκλα

Δεν τον είχε πάρει χαμπάρι κανείς: 27 χρόνια μετά διέρρευσε η σκηνή στο Ντόλτσε Βίτα που ο Λιάγκας κάνει τον κομπάρσο

Όλα θα ήταν διαφορετικά: Αυτή η γυναίκα ήταν να υποδυθεί τη Βίκυ στο «Είσαι το ταίρι μου» πριν την Κατερίνα Λέχου

Γεωργία Αποστόλου: Το γλυκό χαμόγελο, ο χαμός που την καταρράκωσε, η κρυφή μάχη με τον καρκίνο και το πρόωρο τέλος στα 43

Ούτε η Ρούλα δεν θα τον γνώριζε: O Αλβανός έρωτας της Βροχοπούλου, ο Φρανκ έγινε άλλος άνθρωπος και star στη τηλεοράση

Άπειρο γέλιο με Βίκυ Σταυροπούλου: Αναβίωσε μια σκηνή από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Σοφία Βογιατζάκη και τα likes έπεσαν βροχή

Σοφία Βογιατζάκη: «Θα μπω φυλακή, σκεφτόμουν και η Βίκυ Σταυροπούλου μού έδωσε 4.000 ευρώ»

Το μεγάλο come-back: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση