«Είστε χυδαίοι»: Ξέσπασε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Κλέλια Ρένεση: Η οργή της ηθοποιού για την τραγωδία στα Τέμπη

Η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έχει βυθίσει όλη την χώρα στο πένθος και υπάρχει οργή για τις ευθύνες αυτής της εθνικής τραγωδίας. Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους, ανάμεσα τους και η Κλέλια Ρένεση.

Η Κλέλια Ρένεση πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός και καλή μητέρα είναι πολύ ενεργός πολίτης και πάντα ασχολείται με την ελληνική κοινωνία και τα προβλήματα που την ταλανίζουν. Τις περισσότερες φορές, δηλαδή, όταν κάτι την απασχολεί δεν διστάζει να μιλήσει γι’ αυτό μέσα από τα social media της, ρίχνοντας τις ευθύνες εκεί που αναλογούν.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μείνει άπραγη μετά τις εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη. Γι’ αυτό και προχώρησε σε πολλαπλές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την κρατική αμέλεια και ξεμπροστιάζοντας εκείνους που έκαναν τα στραβά μάτια στις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για την κατάσταση στα τρένα.

Οι αναρτήσεις της Κλέλιας Ρένεση για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ειστε χυδαιοι, διάγγελμα της ντροπης, χρησιμοποιώντας τους συγγενεις των θυματων, για να μας υποδείξεις ποσο «αμεσα» επενέβη η πολιτικη προστασια… τονίζοντας με στομφο κ παυσεις τις λεξεις κλειδια , να μεινει στο μυαλο του λαουτζικου οτι τα εκανες καλυτερα απ τους προηγουμενους. Καταδεικνύοντας ως ενοχο μονο τον σταθμαρχη. Ουτε λεξη για τις ελειψεις, την μηδαμινη σήμανση, τις χαλασμενες ραγες που ειναι στην ευθυνη του ελληνικου δημοσιου..
στη δουλεια μου αυτος ο μονολογος του Πρωθυπουργου χθες, λεγεται επιβολη συνειδησιακών δεδομενων. Δλδ σου αραδιαζω καποιες πληροφοριες τονιζοντας με παυσεις αυτα που θελω να κρατησεις. Γκεμπελς κανονικος .
Την ωρα που ακομα εχουμε αγνοουμενους στον τοπο του κρατικου εγκληματος λογω αμελειας, ο τυπος κανει προεκλογικη δηλωση μεσα στα μουτρα μας κ ντραπηκε κ η ντροπη.
Ειναι βαθυ το παρακρατος τους, οι ηθικες τους αξιες ομοιάζουν μ αυτες των μαφιόζων-εκβιαστων, κ η σκοτεινη τους ψυχη μαυριζει τον ουρανο μας πολυ καιρο τωρα…
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.. Ο ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ;;!! Σας παρακαλαγανε οι εργαζομενοι για μονιμες προσληψεις κ χρηματοδοτηση για συντηρηση κ τους γραφατε ολους…Κ τι , να του πουμε κ μπραβο του υπουργου που παραιτηθηκε;;;!! Εγω απορω πως ξυπναει κ κοιμαται απ τις τυψεις..(τις ποιες;; Λεμε τωρα).. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
Το διαγγελμα της ντροπης ειναι πραγματικα το καλυτερο αυτογκολ που εχετε κανει..
Απορω πως τολμησε να παει στον τοπο του εγκληματος κ πως του το επετρεψαν οι επιζήσαντες…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ»

Δεν έμεινε όμως μόνο στα παραπάνω λόγια η ίδια έκανε και δεύτερη ανάρτηση:

1. Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ.
2. Κυβέρνηση υπηρεσιακή – που θα δικάσει τις κυβερνήσεις από το 2011 έως σήμερα
3. Να κρατικοποιηθεί συνολικά ο σιδηρόδρομος ΚΑΙ όχι να ιδιωτικοποιήσουν και αυτό που απέμεινε.
4. Μετά ας κάνουν εκλογές να ξεκ@vloσουν
5. Δεν πρέπει να δώσουμε χρόνο και χώρο στα κόμματα να καλύψουν τις βρωμιές τους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
6. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ που έβαλαν στο αρχείο τα εξωδικα και καταγγελίες των τεχνικών του ΟΣΕ – πρέπει να καταδικαστούν !
7. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα επίπεδο εξουσίας αλώβητο
8. Ας μιλησουμε κ για την Εταιρια.. που από ΕΡΓΟΣΕ έγινε Hellenic Train … ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ / ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ – λειτούργησε σε ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ / Άσε που ευθύνεται για την μη τήρηση πρωτοκόλλου λειτουργιας των υπαλλήλων της που ήταν οι μηχανοδηγοί.
Επίσης ο μη συμπληρωματικός εφοδιασμός των αμαξοστοιχιών με έξτρα όργανα επικοινωνίας για να διασφαλίσουν την ανεπάρκεια του συστήματος ασφαλείας.
9.Κ για να το πουμε στη γλωσσα τους…Η Ελλάδα είναι μια εταιρεία … το ΔΣ της είναι η εκάστοτε κυβέρνηση … ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ. Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η. Τ Ω Ρ Α

ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ

Related posts

Τον έπιασαν οι κάμερες, πήρε φόρα και πήδηξε: Η τραγική ιστορία του 34χρονου Αντώνη που αυτοκτόνησε στον Λευκό Πύργο

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών