«Είστε γελοίοι, το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε» – Το δημόσιο ξέσπασμα της Ντόρας Μακρυγιάννη

by Τόνια Τζαφέρη

Σε έξαλλη κατάσταση η γνωστή ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Ήλιος” δεν πίστευε στα μάτια της όταν διάβασε δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει ξυλοκοπηθεί, μετά από φωτογραφίες με μώλωπες που δημοσίευσε από τα backstage του σήριαλ.

Μέσα από τα Instagram Stories της, η Ντόρα Μακρυγιάννη ξέσπασε κατά των clickbait site που χρησιμοποίησαν το όνομά της για μερικά παραπάνω clicks, εν μέσω μιας ευαίσθητης για το συγκεκριμένο θέμα περιόδου.

«Πραγματικά θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού” για να μπει ο κόσμος μέσα για να δει τι μου συνέβη, ενώ είναι φωτογραφία από τα backstage του Ήλιου.

«Είστε γελοίοι, το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε» – Το δημόσιο ξέσπασμα της Ντόρας Μακρυγιάννη

Πραγματικά είστε γελοίοι! Εάν βρω τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, πολύ περισσότερο είναι ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα σαν τίτλο πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, για έναν ακόμη ξυλοδαρμό. Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείται για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε» ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός.

Το βίντεο με το ξέσπασμα της Ντόρας Μακρυγιάννη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν