«Είστε γελοίοι»:“Έξαλλοι” οι κριτές στο Ελλάδα έχεις ταλέντο από την εμφάνιση τους αλλά έγινε αποκάλυψη

by Εύα Ζαχαριάδη

«Είστε γελοίοι»: “Εξόργισαν” τους κριτές και αποχώρησαν

Κάθε βράδυ του Σαββάτου, το Ελλάδα έχεις Ταλέντο μας κρατάει συντροφιά με διαγωνιζόμενους που χαρίζουν άπειρες στιγμές γέλιου και ενθουσιασμού. Κοινό και τηλεθεατές παρακολουθούν κάθε εμφάνιση η οποία μπορεί να προκαλέσει γέλιο, συγκίνηση ή ακόμα και θυμό.

Στο τελευταίο επεισόδιο, μία εμφάνιση πήρε απρόσμενη τροπή, καθώς δύο περίεργοι μασκοφορεμένοι τύποι, με διάθεση να κερδίσουν την κριτική επιτροπή, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του σόου.

Αφού πήραν τη θέση τους πλάι σ’ ένα πιάνο, ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη «Ξημερώνει πάλι», αλλά μόλις μπήκε η φωνή, όλοι απόρησαν.

Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, ήρθε το πρώτο Χ από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ ακολούθησαν στον ίδιο δρόμο η Έλενα Χριστοπούλου, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Κρυσταλία Ρήγα, με συνοπτικές διαδικασίες.

«Είστε γελοίοι»:“Έξαλλοι” οι κριτές στο Ελλάδα έχεις ταλέντο από την εμφάνιση τους αλλά έγινε αποκάλυψη

Η φάρσα των παρουσιαστών στην κριτική επιτροπή – «Είστε γελοίοι»

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει», υπογράμμισε χαρούμενος ο ένας από τους δύο διαγωνιζομένους στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» επεσήμανε ο Τάκης Ζαχαράτος, πριν πει το μεγαλοπρεπές όχι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μάλλον κατάλαβε τι συμβαίνει, έδωσε με δισταγμό ένα ναι, σημειώνοντας «λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχετε τρία ναι και ένα όχι».

Στη συνέχεια, οι μάσκες έπεσαν και φάνηκαν τα πρόσωπα των παρουσιαστών του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Σταύρου Σβήγκου και Νικόλα Ράπτη. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε, γελώντας, η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είστε γελοίοι»:“Έξαλλοι” οι κριτές στο Ελλάδα έχεις ταλέντο από την εμφάνιση τους αλλά έγινε αποκάλυψη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν