Έκανε χαμό ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Συναυλία με πάνω από 25.000 θεατές στο Ηράκλειο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πάνω από 25.000 θεατές στην συναυλία του

Ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει την sold out περιοδεία του, «Eleftheros Tour». Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρα εμφανίστηκε στο Ηράκλειο όπου και έγινε χαμός στην συναυλία του από κόσμο.

Ακόμα μία συναυλία που έγραψε ιστορία έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με περισσότερους από 25.000 θεατές να τον αποθεώνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συνεχίζοντας τη μεγάλη και sold out περιοδεία «Eleftheros Tour», ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο και «μάγεψε» με τις δεκάδες no1 επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το φαντασμαγορικό σόου που γίνεται sold out

Μαζί του ήταν η Josephine, που ξεσήκωσε το κοινό με το «εκρηκτικό» της show.

Special guests ήταν ο Light, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ελληνικής rap/ trap σκηνής και ο Rack, ένας από τους πιο hot artists της ίδιας σκηνής.

Το warm up έκαναν οι Kings.

Το «Eleftheros Tour», μία μεγάλη παραγωγή εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, έχει κάνει ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε της σταθμό. Από το ξεκίνημά της, τον Ιούνιο, έως και σήμερα, πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές έχουν ζήσει μοναδικές μουσικές στιγμές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας