Έκανε πλαστικές, έχασε βάρος και ξεπέρασε τον Αλέξη Παππά: Η πρώην παίκτρια του Bachelor μπαίνει στο Love island να βρει τον έρωτα

by Τόνια Τζαφέρη

Love island: Μετά τον Αλέξη ψάχνει την αγάπη της αλλού

Κάποτε την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του Bachelor, αυτήν την φορά μας ξανασυστήνεται σε ένα επίσης ριάλιτι αγάπης, φανερά όμως αλλαγμένη.

Εξακολουθεί να ψάχνει την αγάπη από ό,τι φαίνεται πρώην παίκτρια του Bachelor, αφού είναι πολύ πιθανό να μπει στο σπίτι του Love Island.

Έκανε πλαστικές, έχασε βάρος και ξεπέρασε τον Αλέξη Παππά: Η πρώην παίκτρια του Bachelor μπαίνει στο Love island να βρει τον έρωτα

Όπως έχουμε δει, στο Love Island έχουν ήδη μπει 2 νέα πρόσωπα και αναμένεται να έχουμε κι άλλες προσθήκες καθώς περνάνε οι μέρες

Ανάμεσα στα πρώτα tweets που διαβάσαμε με τη μεγάλη πρεμιέρα του Love Island ήταν και ένα που χαρακτήριζε το Bachelor “ντοκιμαντέρ” μπροστά στο νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Να λοιπόν που οι δρόμοι των δύο παιχνιδιών συναντιούνται λίγο μετά την έναρξη της σεζόν.

Ανάμεσα στις προσθήκες αυτές λοιπόν, ακούγεται πολύ έντονα πως θα είναι και μία από τις παίκτριες που διεκδίκησαν την καρδιά του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2.

Αλλαγμένη η παίκτρια θα μπει στο ριάλιτι του Love island

Η Έλενα Παπαμεθοδίου, αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Πέρα από τα πολλά κιλά που έχασε, έκανε και πλαστική στη μύτη της και το είπε χωρίς να έχει κανένα κόμπλεξ.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες είχε παραδεχθεί πως δε θα είχε πρόβλημα να λάβει μέρος στο Love Island, αφήνοντας να αιωρείται το ενδεχόμενο του να τη δούμε στην Τενερίφη.«Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητήσω περεταίρω πράγματα για το Love Island, αλλά έχω να πω ότι σίγουρα δεν θα πήγαινα μόνο στο Love Island, θα πήγαινα αντίστοιχα και στο Bachelor 3 αν γινότανε, οπότε γενικότερα μου αρέσουν πάρα πολύ τα ριάλιτι αγάπης», είχε πει η ίδια πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν