«Έκλαψε» το Twitter και όλη η Ελλάδα με τη σκηνή πατέρα και γιου στο Σασμό

by Τόνια Τζαφέρη
«Έκλαψε» το Twitter και όλη η Ελλάδα με τη σκηνή πατέρα και γιου στο Σασμό

Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή του χθεσινού επεισοδίου

Ο πρώτος κύκλος του “Σασμού” φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και ομολογουμένως οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές… με τον Καραπάνο να βρίσκεται πυροβολημένος προκειμένου να σώσει τον γιο του Γεράσιμο.

«Μακράν η πιο συγκινητική σκηνή όλης της σειράς», «Από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς, καταπληκτικό δίδυμο» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών της πλατφόρμας.

«Έκλαψε» το Twitter και όλη η Ελλάδα με τη σκηνή πατέρα και γιου στο Σασμό

Μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» για τη φετινή σεζόν, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο. Ο θάνατος του Καραπάνου, που θυσιάστηκε για τον γιο του θα μείνει αξέχαστος, στο κοινό. Την ίδια ώρα το νέο τραγούδι «Φίλος και Εχθρός», ήρθε να υπογραμμίσει συναισθηματικά την πολύ σημαντική για την εξέλιξη της σειράς σκηνή, για τη σχέση πατέρα και γιου.

Τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού που καθήλωσε το κοινό

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο μπήκε σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονταν για την εκτέλεσή του, μέχρι που η Στέλλα αποφάσισε να πάρει μια πρωτοβουλία που τα αλλάζει όλα. Η Στέλλα ανακοινώνει στον Καραπάνο πως ο γιος του είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης κι εκείνος αντιδρά αρνητικά.

Μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο Γεράσιμος είναι όντως γιος του από ένα παιχνίδι που του είχε δώσει μικρός, σπεύδει να προλάβει το φονικό. Φτάνοντας στο σημείο, οι συνεργάτες του Καραπάνου δεν τον αντιλαμβάνονται με το κράνος που φοράει και αντί για τον Γεράσιμο, πυροβολούν το αφεντικό τους. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γεράσιμος καταφτάνει με τη μηχανή και βρίσκει τον βιολογικό του πατέρα αιμόφυρτο στον δρόμο.

Τα σχόλια για το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού

Ακολουθεί μια συγκλονιστική σκηνή μεταξύ πατέρα και γιου, με τους ηθοποιούς και να χαρίζουν δυνατές ερμηνείες.

Προτεινόμενα