«Έκλεισε στόματα» η Αφροδίτη Λιάντου: Απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Αφροδίτη Λιάντου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί

Η Αφροδίτη Λιάντου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Γη της Ελιάς» και υποδύεται την «Μυρτάλη», μίλησε για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναφέρθηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι έγκυος, αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί.

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη «Γη της Ελιάς» θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η «Μυρτάλη» είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Ποια είναι η σχέση της Αφροδίτης Λιάντου με τους γονείς της;

Για την σχέση της με τους γονείς της η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε: «Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια».

Για τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί