Έκτακτο: Ανακοίνωσε τα μαντάτα για τον Δημήτρη Σταρόβα η Ματίνα Παγώνη, πριν λίγο

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό», στις 16 Μαΐου, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο γνωστός ηθοποιός θα αναρρώσει πλήρως σε λίγες ημέρες και θα επιστρέψει στο σπίτι του. Η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο από τη σύντροφό του αποδείχθηκε σωτήρια.

Τα όσα ανέφερε:

«Θέλω να πω περαστικά στον Δημήτρη γιατί είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πάρα πολύ συμπαθής στον κόσμο. Θέλω να πω το εξής: Αυτά τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Δηλαδή η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η άμεση αντιμετώπιση από την ομάδα των γιατρών, με συγκεκριμένα πρωτόκολλα γι’ αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα γυρίσει στο σπίτι του και η εξέλιξη θα είναι σύντομη, γρήγορη και με πολύ καλά αποτελέσματα. Ήδη, από το πρώτο 24ωρο έχει βελτιωθεί και αυτό πρέπει να το πούμε. Χρειάζεται όμως να περάσουν δύο με τρία 24ωρα για να δούμε την κλινική εξέλιξη», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Τα περιττά κιλά και το κάπνισμα είναι παράγοντες κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. Γι’ αυτό χρειάζεται η πρόληψη και πρέπει να είμαστε ρυθμισμένοι… Ο Δημήτρης Σταρόβας θα επανέλθει σιγά σιγά. Θέλει την ηρεμία του πάνω απ’ όλα. Η ομάδα του Τζαννείου αντιμετώπισε γρήγορα και άμεσα στο περιστατικό. Δεν χρειάζεται ούτε βρίσκεται στην εντατική. Θα πάει πολύ καλά γιατί ήδη από το πρώτο 24ωρο έχει βελτιωθεί πολύ»

Related posts

Τραγικό τέλος για 21χρονη

Survivor 2024: Φουλ ερωτευμένοι Φάνης Μπολέτσης και Χρύσα Χατζηγεωργίου – Η πρώτη εμφάνισή τους ως ζευγάρι

«Το όνειρο όλων των αντρών»: Η Κατερίνα Καινούργιου με μπικίνι, στα 37 της, είναι μια αγαλματένια οπτασία