Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ο πρώτος γάμος του Σεφερλή πριν την Τσαβαλιά – Η πρώην σύζυγος που δεν θυμούνται πολλοί

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ο πρώτος γάμος του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο τους είναι αχώριστοι καθώς εκτός από την οικογενειακή ζωή έχουν και κοινή επαγγελματική πορεία.

Ωστόσο, λίγοι θυμούνται πως ο Μάρκος Σεφερλής υπήρξε παντρεμένος πριν προχωρήσει με την Έλενα Τσαβαλιά, μιας και ήταν ζευγάρι με την Έλσα Μιχαλακοπούλου, με τον οποία χώρισαν αρκετά άσχημα.

Η πρώτη σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή που ελάχιστοι γνωρίζουν

Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους. Μετά από χρόνια τη σεζόν 2014-2015 κι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε μαζί με την νυν σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel “MEGA Με Μία” είχε αποκαλύψει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, και ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Οι δυο τους από το 2003-δεν είναι μαζί. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Ο γάμος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Μετά από έξι χρόνια σχέσης με την Έλενα Τσαβαλιά, το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2009 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χάρη.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει