Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Η κυριακάτικη απόδραση και η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της

Έλενα Παπαρίζου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύζυγό της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου και ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης, έκαναν μία εξόρμηση στον Λούσιο Ποταμό, στην Αρκαδία και απόλαυσαν τη βόλτα τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς, όμως, να προσπαθεί να κρύψει κάτι.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη, με τη σχέση τους να μετρά 9 χρόνια, από το 2012, ενώ τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μαζί και μάλιστα, πολλές φορές μέσα στην καραντίνα πραγματοποιούσε περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τώρα που οι πιο μακρινές μετακινήσεις επιτρέπονται, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν και μια μικρή απόδραση έξω από την Αθήνα.

Η τραγουδίστρια και ο Ανδρέας Καψάλης βρέθηκαν στον Λούσιο Ποταμό, στην Πελοπόννησο. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια, η οποία ανήρτησε ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, όπου δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Η κυριακάτικη απόδραση και η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo