Έλενα Παπαρίζου: «Δεν αναγκάζω κανένα να με κοιτάζει και να με ακούει»

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Παπαρίζου: Απαντά ξανά στα σχόλια για τα κιλά

Έλενα Παπαρίζου: Η ομορφιά της όπως και το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητα. Δυναμική, εντυπωσιακή και πανέμορφη κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Μετά την τελευταία της εμφάνιση όμως, στον διαγωνισμό της Eurovision 2021. Τα πληκτρολόγια των haters πήραν φωτιά. Με κακόβουλα σχόλια, τόσο για την αλλαγή στην εμφάνιση της. (Από το 2005 μέχρι σήμερα). Όπως επίσης και για τα κιλά της.

Έλενα Παπαρίζου: Απαντά ξανά στα σχόλια για τα κιλά

Όλο αυτό πυροδότησε μια διαδικτυακή και τηλεοπτική κόντρα μεταξύ των δεν και των μεν.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη μαζί με την νικήτρια του The Voice, Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε ξανά στις ερωτήσεις για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. Για την εξωτερική της εμφάνιση στην φετινή Eurovision.

Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που αρέσκεται να εκφράζεται αρνητικά. Πώς το διαχειρίζεσαι και τι απαντάς;

«Ελεύθερα! Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να διαβάζω τέτοια σχόλια. Αυτό που ξέρω είναι ότι δουλεύω σκληρά. Θέλω να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου ως άνθρωπος. Και ως καλλιτέχνης και σε αυτό στέκομαι.

Σίγουρα δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, αλλά δεν αναγκάζω κανέναν ούτε να με κοιτάζει ούτε να με ακούει. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να έχει την γνώμη του και να ακούει και να αγαπά τους καλλιτέχνες που προτιμά. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώνω τους ανθρώπους και να τους κάνω χαρούμενους.»

Συνέχεια συνέντευξης της Έλενας Παπαρίζου

Δεν είναι όμως λίγο προβληματικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινωνία μας;

«Ενδεχομένως, αυτός που γράφει κακόβουλα σχόλια να νιώθει πολύ καλά. Αν αυτό τον βοηθά, του το χαρίζω. Ξέρω τι κάνω εγώ, ξέρω ότι δεν το κάνω αυτό σε συνάνθρωπό μου. Παλαιότερα, όταν μου έλεγαν ποιο είναι το σπίτι μου, έλεγα «Ελλάδα – Σουηδία».

Ξαφνικά, μεγαλώνοντας, είπα η «Γη». Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο, αρκεί να είναι καλός. Έχω θέσει στον εαυτό μου το ερώτημα: «Τελικά, τι παίζει ρόλο; Να προσπαθώ να έχω δίκιο ή να είμαι ευγενικός άνθρωπος;» Κατέληξα στο ότι πρέπει να είμαι ευγενικός άνθρωπος γιατί, διαφορετικά, χάνω το δίκιο μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου.»

Από που προέρχεται ο τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει;

Έλενα Παπαρίζου: Απαντά ξανά στα σχόλια για τα κιλά

Θα απαντήσω, κι ας με θεωρήσουν ίσως κάποιοι τρελή. Από τον Θεό και τους αγγέλους. Νιώθω ότι ο Θεός μας έχει πλάσει για κάτι πολύ όμορφο και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να μπλοκάρουμε το θετικό. Αν φανταστούμε ότι έχουμε μια αυλή μπροστά μας, αλλά η ενέργεια μας είναι αρνητική. Ελκύουμε κόσμο με αντίστοιχη ενέργεια και η αυλή μας αρχίζει και σαπίζει.

Καλό είναι, κάποια στιγμή στη ζωή μας, να ξεκινήσουμε να καθαρίζουμε και να φυτεύουμε πράγματα σε αυτή την αυλή. Το συγκεκριμένο τρόπο σκέψης τον έχω υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια. Μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί και να προσεύχομαι, να διαλογίζομαι. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι άγιος άνθρωπος – περνούν και από το δικό μου μυαλό κακές σκέψεις, αλλά φροντίζω να τις ελέγχω…»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo