Έλενα Παπαρίζου: Η ατάκα φωτιά για το θανατηφόρο τροχαίο του Madclip

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Παπαρίζου: “Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί”.

Έλενα Παπαρίζου: Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού τράπερ, με πολλούς να μην έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, καθώς το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζαν σε γάμο.

Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο και ο Mad Clip σκοτωθεί με την Porsche στη Βουλιαγμένη, βρισκόταν στη Βάρκιζα. Σε ένα γλέντι γάμου, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες που ανήκουν στην οικογένεια της Panik.

Έλενα Παπαρίζου: Η ατάκα φωτιά για το θανατηφόρο τροχαίο του Madclip

Άλλωστε, ο Mad Clip και ο Light, που έχουν την Capital, είχαν αναθέσει εδώ και καιρό το μάρκετινγκ της εταιρείας και της μουσικής τους στην Panik.

Σε αυτόν τον γάμο βρισκόταν μεταξύ πολλών καλλιτεχνών και η Τάμτα η οποία έδωσε το βράδυ της Κυριακής συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια ήταν από τις πιο συντετριμμένες στο άκουσμα της απώλειας του Mad Clip.

Έλενα Παπαρίζου: Η ατάκα φωτιά για το θανατηφόρο τροχαίο του Madclip

Όταν ρωτήθηκε για αυτόν τον τόσο τραγικό θάνατο, η Τάμτα είπε: «Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγάτε».

Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου για το τροχαίο

Κι αν το μήνυμα της Τάμτα είχε μέσα το συναίσθημα, η δήλωση της Παπαρίζου είναι η ακόμα πιο ξεκάθαρη που πρέπει να την βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους πριν πιάσουν τιμόνι. «Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε, θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί. Εγώ δεν τον ήξερα. Μια φορά μιλήσαμε. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα