Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια φωτογραφία με τον άντρα της και η απόδρασή τους μακριά από την Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου: Εικόνες από την απόδρασή της μακριά από την Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου: Η γνωστή τραγουδίστρια, μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, έκαναν μία μικρή απόδραση στον Λούσιο Ποταμό, στην Αρκαδία.

Η δημοφιλής και αγαπημένη τραγουδίστρια, που προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε την τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Ευτυχισμένη εδώ και 9 χρόνια στο πλευρό το συζύγου της.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη, με τη σχέση τους να μετρά 9 χρόνια, από το 2012. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, υπό άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μαζί. Μάλιστα, πολλές φορές μέσα στην καραντίνα πραγματοποιούσαν μαζί περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα, που οι πιο μακρινές μετακινήσεις επιτρέπονται, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή έξω από την Αθήνα.

Η τραγουδίστρια και ο Ανδρέας Καψάλης βρέθηκαν στον Λούσιο Ποταμό, στην Πελοπόννησο. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια. Την όμορφη μέρα της εξόρμησης, ανέβασε ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, όπου δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων