Έλενα Παπαβασιλείου: Άλλαξε κατεύθυνση και… επιστήμη: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η πρώην παρουσιάστρια

Έλενα Παπαβασιλείου: Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή της – Οι νέες σπουδές που ακολούθησε

Εδώ και αρκετά χρόνια η Έλενα Παπαβασιλείου, έχει εξαφανιστεί από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έχει ολοκληρωτικά αλλάξει πορεία. Από ότι είδαμε στο instagram, πλέον ”έπιασε άλλη τέχνη” ή μάλλον επιστήμη, που σίγουρα θα την αποζημιώσει αν αφοσιωθεί σε αυτήν από εδώ και πέρα.

Αντίστοιχη πορεία με την Παπαβασιλείου ακολούθησε και η Ράνια Θρασκιά την οποία έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στους δέκτες μας παρά την αρχική της επιτυχία και καθιέρωση. Βέβαια πρόσφατα μιλώντας στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί από την τηλεόραση, αλλά και αν είναι διαθέσιμη να επιστρέψει και σε τι project.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαβασιλείου στο instagram μας μαρτύρησε τη νέα της ζωή

Έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί πήρε το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία.

«Happy and Proud! MSc Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία!», έγραψε ως σχόλιο της ανάρτησης που περιελάμβανε και φωτογραφίες με τους συμφοιτητές της, αλλά και βίντεο από την εκδήλωση της ορκωμοσίας.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τις σπουδές και την ψυχοθεραπεία, η Έλενα έχει ασχοληθεί αρκετά και με τον χορό, όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη δήλωσή της και γενικώς δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα δίχως να νιώθει ότι πρέπει να λογοδοτήσει που δεν συνεχίζει σε ένα πόστο με τηλεοπτική ή τέτοιας φύσεως προβολή.

Έλενα Παπαβασιλείου: Άλλαξε κατεύθυνση και… επιστήμη: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η πρώην παρουσιάστρια

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν