Έλενα Τσαβαλιά – Μάρκος Σεφερλής: «Αν δεν ήταν ο Χάρης μπορεί να μην ήμασταν μαζί, ενδεχομένως και με κάτι μικρό να είχε διαλυθεί η σχέση»

Έλενα Τσαβαλιά – Μάρκος Σεφερλής: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του ζευγαριού

Το ζευγάρι προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας σειράς «Super Mammy» που πρωταγωνιστούν και η οποία θα προβληθεί στον ΑΝΤ1. Με αφορμή την νέα αυτή δουλειά παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον Γιάνννη Πουλοπουλο.

Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του που μετρά 20 χρόνια.

Έλενα, έχεις πει ότι αν δεν ήταν ο Χάρης, ο γιος σας, πιθανότατα να μην ήσασταν μαζί με τον Μάρκο.

Έλενα: Φυσικά. Ακόμα κι αν η σχέση κάποια στιγμή φτάσει σε οριακό σημείο, όταν έχεις ένα παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς δεύτερη και τρίτη φορά πριν πεις «το διαλύουμε». Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις.

Έφτασε ποτέ η σχέση σας σε οριακό σημείο;

Έλενα: Σε τόσο οριακό σημείο όχι. Αλλά αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό να είχαμε φύγει ή εγώ ή ο Μάρκος ή να είχε διαλυθεί η σχέση. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει εκείνη τη στιγμή και να πεις «δεν θέλω άλλο. Φεύγω».

Μάρκος: Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρη περάσαμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Φαντάσου ότι ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο και ήρθα αντιμέτωπος με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Αλλά εμείς ούτε τότε περάσαμε κρίση. Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο ούτε να τσακωθούμε ούτε να χωρίσουμε. Απλά με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που κοιτάς τα πράγματα. Τώρα πια είχαμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα πιο πολύ.

Ο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά για τον γάμο τους

Έλενα, αληθεύει ότι λίγο έλειψε να υπάρξει άσχημος καβγάς ανάμεσα σε σένα και μια θαυμάστρια του Μάρκου που τον φλέρταρε μπροστά στα μάτια σου;

Έλενα: Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη, οπότε ήταν και οι ορμόνες μου στο κόκκινο. Αλλά και η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική από ό,τι έπρεπε.. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι είναι η γυναίκα του και ότι θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να τον διεκδικεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν και έτσι… έκανα αισθητή την παρουσία μου.

Εσύ, Μάρκο, έχεις κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

Μάρκος: Όχι. Διαβάζω σχόλια στα social media που γράφουν πόσο ωραία γυναίκα είναι, αλλά η ίδια δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τη ζηλέψω. Δεν την έχω πιάσει ποτέ να είναι λάθος, ούτε έχω αισθανθεί ποτέ αυτό που λέμε το «τσίμπημα της ζήλιας». Ίσα ίσα, αν πάμε κάπου έξω και δω ότι τη θαυμάζουν, θα χαρώ γιατί είναι ωραίο να συνοδεύεις μια όμορφη γυναίκα.

Έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό να ψάξεις το κινητό της;

Μάρκος: Όχι. Δεν ξέρω καν τον κωδικό της.

Εσύ, Έλενα, τον ζηλεύεις;

Έλενα: Όχι. Θεωρώ ότι αν ζηλεύω και υπάρχει λόγος, τότε υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Αν, πάλι, ζηλεύω χωρίς να υπάρχει λόγος, τότε υπάρχει πρόβλημα σε εμένα. Συνεπώς δεν ζηλεύω.

Έλενα, πώς αντέδρασε ο Μάρκος όταν έγινε πατέρας;

Έλενα: Πρέπει να σου πω πως όταν γεννούσα και τον φώναζαν από τα μεγάφωνα στο μαιευτήριο, εκείνος έδινε συνέντευξη στη Ρούλα Κορομηλά. Εκείνη την περίοδο η Ρούλα έκανε πρωινό στο Star και είχαμε συμφωνήσει να πάμε στην εκπομπή της. Το προηγούμενο βράδυ έσπασαν τα νερά και μπήκα στο μαιευτήριο. Το επόμενο πρωί, στις 8.00, τους ειδοποιήσαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στο πλατό γιατί γεννούσα. Συμφώνησε λοιπόν ο Μάρκος να βγει τηλεφωνικά στις 10.00 ακριβώς που ξεκινούσε η εκπομπή και έτσι συνομιλούσε με την Κορομηλά όταν εγώ γέννησα τον Χάρη. Όταν ανεβήκαμε στο δωμάτιο και έφεραν το μωρό, ήταν μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω. Δεν τον έχω δει πιο αμήχανο και γλυκό ταυτόχρονα. Δεν ήξερε πώς να πιάσει το μωρό και φοβόταν μην του κάνει κακό. Ήθελε να αγκαλιάσει τον γιο του και δεν τολμούσε.

Ο Χάρης είναι σχεδόν 18 χρόνων και σε λίγο θα φύγει από το σπίτι. Είστε προετοιμασμένοι για αυτό;

Μάρκος: Προς το παρόν, την προετοιμάζω για τη στιγμή που θα φύγει φαντάρος. Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, ότι θα τον κυνηγάει με τα ταπεράκια.

Έλενα: Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τη στιγμή που ο Χάρης θα φύγει από το σπίτι. Αυτό άρχισα να το αντιλαμβάνομαι από τότε που ήταν μικρούλης και έφευγε για να δει τους φίλους του. Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν θα φύγει μόνιμα για να πάει στο δικό του σπίτι.

Ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια που είστε μαζί, μπορεί να φανταστεί ο ένας τη ζωή του χωρίς τον άλλο;

Μάρκος: Όχι. Ύστερα από είκοσι χρόνια είμαστε ένα πια. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε και το μοναχοπαίδι μας για να στηρίζει και τους δυο μας. Δεν θέλω κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Έλενα: Σε καμία περίπτωση. Ειδικά τώρα που μεγαλώνει ο Χάρης και είναι σχεδόν έτοιμος να φύγει από το σπίτι, του λέω «Α, βρε Μάρκο. Θα είμαστε πάλι οι δυο μας». Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος κι έτσι υπέροχα όπως ξεκινήσαμε με τον Μάρκο, έτσι θα τελειώσουμε, έχοντας τον γιο μας πάντα στο κέντρο αυτού του κύκλου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη