Ελένη Φουρέιρα: Το παραμυθένιο σπίτι της με το τεράστιο σαλόνι, τα μεγάλα παράθυρα και τον καταπράσινο κήπο

Ελένη Φουρέιρα: Έχει γούστο στην εσωτερική διακόσμηση

Η Ελένη Φουρέιρα όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις της αρέσει να μένει στο σπίτι της με τον Αλμπέρτο Μπότια. Είναι το καταφύγιο της για να ξεκουράζεται από το φουλ πρόγραμμα που έχει κάθε μέρα.

Μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της Ελένης Φουρέιρα είδαμε κάποιες γωνίες του υπέροχου σπιτιού της. Κάθε γωνιά του σπιτιού της, στο οποίο περνάει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της, είναι προσεγμένη και διακοσμημένη από την ίδια με μεγάλη αγάπη, γούστο και μεράκι.

Ελένη Φουρέιρα: Το σπίτι της είναι ο ορισμός του μίνιμαλ

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, φωτεινό, με μεγάλες τζαμαρίες στο καθιστικό, διακόσμηση minimal και έναν τεράστιο κήπο.

Εκεί περνάει πολύ από τον χρόνο της η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει φροντίσει ώστε κάθε γωνιά του σπιτιού της να είναι και λειτουργική, καθώς το πρόγραμμά της, όταν είναι full time job, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με αποτέλεσμα όταν όταν γυρνάει σπίτι να ξεκουράζεται και να ηρεμεί.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίνα να γίνει για το master bedroom, σε γήινα χρώματα, προκειμένου να αποπνέει ζεστασιά ο χώρος, ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει