Ελένη Καρουσάκη: «Με ενοχλεί που όλος ο χώρος είναι άνεργος και η Θεοδωρίδου τραγουδάει στο θέατρο»

Ελένη Καρουσάκη: Τα δημόσια παράπονα και η αναφορά στην Θεοδωρίδου

Την δική της θέση θέλησε να εκφράσει η τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα των τραγουδιστών, στην εποχή της πανδημίας.

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι τραγουδιστές, ύστερα από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, καθώς, ενώ ξεκίνησαν έπειτα από πολύ καιρό να κάνουν τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά, βρέθηκαν πάλι άνεργοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Ελένη Καρουσάκη, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει ο κλάδος του τραγουδιού ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχληση της σχετικά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία κάνει live εμφανίσεις στο θέατρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Καρουσάκη για την κατάσταση και την Νατάσα Θεοδωρίδου

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο», είπε αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. 

Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει», πρόσθεσε.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον