Ελένη Κοκκίδου: Η απάντηση της «Βούλας» από την «Μουρμούρα» για την πραγματική σχέση της με τον Αντώνη Αντωνίου

Ελένη Κοκκίδου: Η απάντηση της στις φήμες περί κόντρας με τον Αντωνίου

Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη «Μουρμούρα», μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα στο περιοδικό People. Μάλιστα, η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί, με τον Αντώνη Αντωνίου και σχολίασε τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Αντώνη Αντωνίου, που δημοσιεύματα τους θέλουν συχνά να βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Ελένη Κοκκίδου: Η απάντηση της «Βούλας» από την «Μουρμούρα» για την πραγματική σχέση της με τον Αντώνη Αντωνίου

Ελένη Κοκκίδου: Τα δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις με τον Αντώνη Αντωνίου έχουν διαταραχθεί;

«Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η συνύπαρξή μας είναι πολύ ωραία. Έχω τη μισή ζωή μου αλλού και την άλλη μισή με τον Αντώνη. Είμαστε σαν οικογένεια τώρα πια και βγαίνει αβίαστα ο ρόλος μας ύστερα από τόσα χρόνια. Η Βούλα είναι πολύ δυνατή και συμβατή με τη ζωή, τσαούσα, θέλει να ζει έντονα.

Έχει και έναν πολύ καλό ”συμβίο”, τον Μηνά, με τον οποίο έχουν μια ιδανική σχέση. Έχουν βρει έναν τρόπο να ζουν ώστε να κρατούν συνεχώς ”υψηλές θερμοκρασίες” στη σχέση τους και αυτό είναι τέχνη ζωής. Πάντα υπάρχει ένας Μηνάς και μια Βούλα και πολύς κόσμος που με συναντά μου λέει, ”Είμαστε σαν κι εσάς”.

Και τους απαντώ, ”Είστε πολύ τυχεροί”. Η μουρμούρα τους είναι ένα παιχνίδι, έχει ερωτική χροιά και υπάρχει μαζί με τη στήριξη και τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλο. Η σεναριογράφος μας, Έλενα Σολωμού, έχει δυνατό ένστικτο, μια καταπληκτική ματιά και μια πολύ καλή πένα. Δεν γράφει πια για ένα ζευγάρι το οποίο φαντάστηκε, αλλά γράφει για εμάς».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν