Ελένη Κοκκίσου: Έδιωξε από πάνω της 35 ολόκληρα κιλά – Το μυστικό που την άφησε μισή

Ελένη Κοκκίδου: Αυτό είναι το μυστικό που την άφησε μισή

Γνωστή μέσα από τη συμμέτοχή της στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», έγινε η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, η οποία ενσαρκώνει τα τελευταία χρόνιά με μεγάλη επιτυχία τη Βούλα.

Η σειρά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για ένατη συνεχόμενη χρονιά και η τηλεοπτική «Βούλα» έχει μπει πλέον στα σπίτια μας.

Ελένη Κοκκίσου: Έδιωξε από πάνω της 35 ολόκληρα κιλά – Το μυστικό που την άφησε μισή

Ελένη Κοκκίδου: Πως κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά

Η ηθοποιός, ωστόσο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά. Η ίδια μάλιστα είχε εξηγήσει και τον λόγο που μπήκε στη διαδικασία να αδυνατίσει.

«Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να ξεφορτωθώ το έρμα -όπως τα πλοία-, για να μπορέσω να προχωρήσω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν η ανάγκη μου για το φαγητό.Έχω βιώσει και εγώ το bullying, και το body shaming… Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Έχασα 35 σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω βάλει προσωρινά ένα φρένο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και το πως τα έχασε: «Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, ήταν συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα “τώρα πρέπει να πετάξω βάρος”, όπως τα καράβι πετάει τα έρμα για να μπορέσει να προχωρήσει».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην προσπάθειά της να χάσει βάρος δεν την δυσκόλεψε η καραντίνα, αντιθέτως, η δυσκολία άρχισε όταν μπορούσε να βγαίνει έξω με φίλους για φαγητό.

Επίσης, τόνισε ότι συνδυάζει τη διατροφή με τη γυμναστική, λέγοντας ότι της προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση και προσθέτοντας με τρόπο χιουμοριστικό: «Αισιοδοξώ σε έναν χρόνο να κάνω ακροβατικά, να γίνω το κορίτσι λάστιχο».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν