Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο, όλα δεν θα κλείνουν» – Η μεγάλη μάχη με τα κιλά της

by Τόνια Τζαφέρη

“Το καλοκαίρι και όλο τον χρόνο πήρα κιλά”

Το θέμα με τα κιλά και τη διατροφή ξεκίνησε με αφορμή μια ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη. «Εσύ πώς πας; Συνεχίζεις ακόμα; Έχεις κάποιον στόχο;»! ρώτησε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός της αποκάλυψε ότι θα κάνει δίαιτα μέχρι τη γιορτή του στις 26 Οκτωβρίου, όπου και «θα φάει τα πάντα». «Μα δεν θα έχει κλείσει το στομάχι σου;»! αναρωτήθηκε η Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο να απαντά με χιούμορ «Δεν κλείνει ποτέ».

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια αποκάλυψε πως την περσινή τηλεοπτική σεζόν που βρισκόταν εκτός τηλεόρασης ήταν αρκετά χαλαρή στο θέμα του φαγητού, κάτι που από το καλοκαίρι και μετά προσπάθησε να ισορροπήσει.

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο, όλα δεν θα κλείνουν» – Η μεγάλη μάχη με τα κιλά της

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ παιδιά αυτό τον καιρό που δεν δούλευα, ευχαριστήθηκα φαγητό, χωρίς έγνοια! Έφαγα, ήπια τις μπυρίτσες μου, τα κρασάκια μου. Καταπληκτικά! Με το που ξεκίνησα και ξεκίνησαν οι αγωνίες, κόπηκαν όλα. Είπα «πώς θα πας έτσι είπα το καλοκαίρι. Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο! Όλα δεν θα κλείνουν! Θα τραβάς τα παντελόνια σου… Το καλοκαίρι και όλο το χρόνο πήρα κιλάκια»!

Βίντεο με τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τα κιλά της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν