Ελένη Μενεγάκη: «Είχα ξεχάσει ότι το ένα μου παιδί έδινε εξετάσεις»

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Μενεγάκη: Πως πέρασε το τριήμερο της

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της καθώς έμεινε το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στην Αθήνα και δεν κατάφερε να πάει στο πολύ αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Τον λόγο που δεν έφυγε εκτός Αθηνών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Είναι γνωστό, ότι η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία, να ταξιδεύει όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά αυτή τη φορά, όπως αποκάλυψε δεν μπόρεσε να πάει.

Ελένη Μενεγάκη: «Είχα ξεχάσει ότι το ένα μου παιδί έδινε εξετάσεις»

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συζήτησε με τους συνεργάτες της, γιατί δεν πήγε στην Άνδρο, που επιλέγει συχνά να πηγαίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά και τι την κράτησε στην πρωτεύουσα.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη

«Έμεινα Αθήνα το τριήμερο. Για μένα αυτό δεν το λες καλό. Τριήμερο και να μην φύγω, να μην πάω στην Άνδρο;», είπε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

«Έμεινα Αθήνα το τριήμερο. Για μένα αυτό δεν το λες καλό. Τριήμερο και να μην φύγω, και να μην πάω στην Άνδρο; Τι να κάτσω να κάνω εδώ; Είχα ξεχάσει ότι το ένα μου παιδί είχε εξετάσεις! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό; Μην γελάτε με τις ταινίες που κάποτε γέλαγα κι εγώ. Όχι! Κάποτε θα χάσεις τη μπάλα. Είχα εξετάσεις τη Δευτέρα με ένα παιδί και ξεμείναμε τα δυο μας. Όλοι έφυγαν. Μείναμε εγώ κι αυτή μονάχες. Μέτρησα όλα τα σκαλοπάτια του σπιτιού μας. Ήταν για μένα πολύ περίεργο», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του «Ελένη» και ξέσπασε σε γέλια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν