Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζεται να γίνει κουμπάρα με τον Λευτέρη Κουτσόπουλο – Θα βαφτίσει το παιδί του

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Μενεγάκη: Η στενή σχέση με τον Κουτσόπουλο και την Μιχαλοπούλου

Ο γνωστός σεφ περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί με την σύντροφο του και όπως όλα δείχνουν η νονά του/ της μικρής/oυ θα είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Κουμπάρα για δεύτερη φορά λοιπόν θα γίνει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στο παρελθόν είχε παντρέψει τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζεται να γίνει κουμπάρα με τον Λευτέρη Κουτσόπουλο – Θα βαφτίσει το παιδί του

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, η γνωστή παρουσιάστρια θα είναι κουμπάρα στο γάμο του Λεωνίδα Κουτσόπουλο και της Χρύσας Μιχαλοπούλου, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τους σεφ

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να μαθαίνεται στην εκπομπή της Ελένης άρχιζαν να σχολιάζουν την… επιδημία που έχει πέσει στο MasterChef, καθώς ο ένας μετά τον άλλον, οι διάσημοι τηλεοπτικοί σεφ γίνονται γονείς.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα ευχάριστα νέα και δήλωσε: «Καλά ρε παιδιά, μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξέραμε μόνο για τον Κοντιζά και ξαφνικά διαβάζουμε για τον Ιωαννίδη έγινε πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται το μωράκι τους. Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;».

Το σχόλιο της Ελένης ήταν φυσικά χιουμοριστικό όταν χρησιμοποίησε τη λέξη «θείος» και η ίδια, μετά το τέλος της εκπομπής τηλεφώνησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να τον συγχαρεί και να του εκφράσει τη χαρά της, ενώ ήθελε να μάθει και όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζεται να γίνει κουμπάρα με τον Λευτέρη Κουτσόπουλο – Θα βαφτίσει το παιδί του

Η συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη να βαφτίσει το παιδί του Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησαν για πολλή ώρα και η παρουσιάστρια είπε στο σεφ πόσο συμπαθητική βρίσκει τη σύντροφό του. Εκείνος από την πλευρά του, χάρηκε πολύ που του τηλεφώνησε και πάνω στην κουβέντα τής ζήτησε να γίνει κουμπάρα του, βαφτίζοντάς τους το παιδί.

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε αμέσως. Δεν είναι μόνο η συμπάθεια που τρέφει για το διάσημο σεφ και τη σύντροφό του, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια, όπως είναι γνωστό, αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Οι δύο τους συμφώνησαν να βρεθούν μέσα στις επόμενες μέρες για να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες και τώρα η Ελένη Μενεγάκη προστέθηκε σε εκείνους που περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το παιδί του σεφ και της ηθοποιού.

Ελπίζουμε αυτή την φορά, αν ισχύει η είδηση και δεν πρόκειται απλά για φήμες, να πάει καλύτερα αυτή η κουμπαριά!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν