Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για το «σκληρό» μήνυμα που έλαβε στην 3η γέννα της και η γυναίκα που έψαξε και βρήκε

by Εύα Ζαχαριάδη

Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο περιστατικό με τηλεθεάτρια

Με αφορμή την ανάρτηση της Εριέττας Κουρκούλου για την υπογονιμότητα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με μια γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη μετά την γέννα της Βαλέριας.

Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της: «Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω».

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για το «σκληρό» μήνυμα που έλαβε στην 3η γέννα της και η γυναίκα που έψαξε και βρήκε

Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο περιστατικό που έψαξε και βρήκε την γυναίκα

«Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί. Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Με την κίνηση που κάνει η Εριέττα, αλλά και άλλες γυναίκες να φωτίσουν μία αλήθεια. Ναι αισθάνεται πίκρα κανείς όταν δε μπορεί να κάνει παιδί, δεν είναι όμως κάτι κακό. Αυτό νομίζω εγώ» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo